Golf II ile można obniżyć?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Aha, jakie springi byście polecali? Ja myślałem o Weitecu.
Golf "Drugi" by finch
Mój Turbo Kopciuch
Vw jest bogiem, Prędkość nałogiem, Turbo zabawą a Diesel podstawą
LPG? Nawet porządne zapalniczki są na benzynę
diesel4ever
Mój Turbo Kopciuch
diesel4ever
- mk2manhattan
- Ma gadane
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Weitec robi tylko zielone. Nie sugerujcie się kolorami, bo one nie oznaczają twardości, to tylko kwestia producenta, jaki mamy kolor.
- matti1985w
- Nowicjusz
- Kontakt:
witam to może ja się dołączę z takim pytaniem w swoim mk II mam seryjne amory i alu 15 z oponami 195/50 samochód używam codziennie na dojazdy do pracy w 4 osoby i jakie obniżenie byście mi polecili i jakiej firmy?
- mk2manhattan
- Ma gadane
- matti1985w
- Nowicjusz
- Kontakt:
- mk2manhattan
- Ma gadane
hmm szczeze ci powiem ze sam nie wiem dokładnie ktore jak sie sprawują ja mam koni sport i jest git ale ciezko znalesc te moje
Witam
bardziej pasującego tematu nie mogłem znaleźć
mam pytanie ile można maksymalnie obniżyć mk2 na seryjnych amortyzatorach ?? konkretnie mam sprężyny -60/55mm i czy one w ogóle wejdą na org. amortyzatory ?
koła mam 15" opony 175/55 i 185/55
będzie coś z tego ?
bardziej pasującego tematu nie mogłem znaleźć
mam pytanie ile można maksymalnie obniżyć mk2 na seryjnych amortyzatorach ?? konkretnie mam sprężyny -60/55mm i czy one w ogóle wejdą na org. amortyzatory ?
koła mam 15" opony 175/55 i 185/55
będzie coś z tego ?
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Do seryjnych amorów max 40 mm w dół. Przy niższych springach amory szybko się wyleją i będzie niemiłosiernie dobijać na nierównościach.
Zależy co chcesz zrobić i w jakim stanie masz obecne amory oraz z jakiej są półki. Może się okazać że zarzucisz springi i amory zaraz zdechną, a dobre nowe amorki plus springi to koszt zdrowo ponad kilo złotówek. Tak więc zastanów się bo może lepiej jeździć na tym co masz dozbierać kasy i rozglądać się za jakimś gwintem.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Golf "Drugi" by finch
Mój Turbo Kopciuch
diesel4ever
Mój Turbo Kopciuch
diesel4ever
Odkopuje po latach :p chłopaki pytanko... w mk2 interesuje mnie kit 80/75..(chyba mts) ..
na stalowkach 13" ,opona 175/70 przy tym obniżeni nic nie bedzie mi trzec, haczyć itp i jak się będzie na tym jeździc ?
na stalowkach 13" ,opona 175/70 przy tym obniżeni nic nie bedzie mi trzec, haczyć itp i jak się będzie na tym jeździc ?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=548514" onclick="window.open(this.href);return false; mój białas.
- dropsik9977
- Forum Master
- Kontakt:
spokojnie i dalej bedzie koza
MOJE MK2 16vT BLACK STYLE'S
viewtopic.php?f=87&t=360654&p=4402073#p4402073" onclick="window.open(this.href);return false;
2012 - Chojnice, Lębork, Wilcze Laski, Cult Wilcze, Chojnice
2013 - Nowy Staw, Chojnice, VolksTreffen, 2 Get Air, Vw Mania, Style'D, STS Bydgoszcz, VAG Pojezierze,
viewtopic.php?f=87&t=360654&p=4402073#p4402073" onclick="window.open(this.href);return false;
2012 - Chojnice, Lębork, Wilcze Laski, Cult Wilcze, Chojnice
2013 - Nowy Staw, Chojnice, VolksTreffen, 2 Get Air, Vw Mania, Style'D, STS Bydgoszcz, VAG Pojezierze,
Re: Golf II ile można obniżyć?
a to czemu? ;/dropsik9977 pisze:spokojnie i dalej bedzie koza
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=548514" onclick="window.open(this.href);return false; mój białas.
Re: Golf II ile można obniżyć?
Witam.
Posiadam w swoim mk2 gwint którego chce się już pozbyć, za twardo. Chciałbym przesiąść się na jakiś kit ale chciałbym zachować mniej więcej obniżenie. Byłby ktoś w stanie podpowiedzieć jakie sprężyny by odpowiadały takiemu obniżeniu? Auto stoi na 185/55/15 na tym zdjęciu.
Posiadam w swoim mk2 gwint którego chce się już pozbyć, za twardo. Chciałbym przesiąść się na jakiś kit ale chciałbym zachować mniej więcej obniżenie. Byłby ktoś w stanie podpowiedzieć jakie sprężyny by odpowiadały takiemu obniżeniu? Auto stoi na 185/55/15 na tym zdjęciu.