Jakieś 1,5s..Jeszcze wszystko przed Tobązlos pisze:Mimo to kosmos dzieli mnie od Twoich osiągów

Moderator: G0 Karcio
Jakieś 1,5s..Jeszcze wszystko przed Tobązlos pisze:Mimo to kosmos dzieli mnie od Twoich osiągów
na 18 masz ok. 8 cm gumy, na 19 jakieś 7 cmzlos pisze:I tutaj smutna prawda. Zmieniam już trzecią oponę rozpieprzoną na 18" feldze. Na 18" masz 4 cm gumy do asfaltu. Na 19" 3,5 cm... U mnie z 19" felą byłaby już pewnie piąta opona...
Patryk juz moze to robic bo ustawil u mnie wiec i u Ciebie tez sie dazlos pisze:DSG to porąbany kawałek softu jest, czasem pozwala wyżej startować, czasem niżej. Ale to TYLKO przy startach typu 1/4 mili. Czekam aż chłopaki z CS-a będą mieli sterownik do programowania DSG, to trochę pokombinuję. Chciałbym mieć start z poziomu 3.900-4.200 obrotów, z testów wychodzi, że jest optymalnie. Te 4,8 sekundy wykręciłem z 3.600 z launch control.
Racja, i to swieta. 8 centymetrow. Mimo to pokonuje je calkiem latwo.krz_p pisze:na 18 masz ok. 8 cm gumy, na 19 jakieś 7 cmzlos pisze:I tutaj smutna prawda. Zmieniam już trzecią oponę rozpieprzoną na 18" feldze. Na 18" masz 4 cm gumy do asfaltu. Na 19" 3,5 cm... U mnie z 19" felą byłaby już pewnie piąta opona...
profil 40 oznacza, że wysokość boku to 40% szerokości opony
5 lat już jeżdżę na 18 i ani razu nie uszkodziłem opony
dla mnie jest to niezrozumiałe jak w stosunkowo krótkim czasie można 3 razy uszkodzić oponę
no chyba, że zap.......sz i nie patrzysz w jakim stanie jest droga
Jestem pierwszym. Auto wyrwalem od dealera, ktory sciagnal je na pokazowe z przebiegiem 8 km i wyjechalem na jego rejestracji.ksyniu22 pisze:zlos czemu masz inna rejestracje skoro jestes z tego co zrozumialem pierwszym wlascicielem?
ogolnie super fura, moje marzenie ktore zapewne sie nigdy nie spełni
ps. gratuluje opisow twoich killi, niektore naprawde zabawne
pozdRRRo
Dzwonie od razuPiSi pisze:Patryk juz moze to robic bo ustawil u mnie wiec i u Ciebie tez sie dazlos pisze:DSG to porąbany kawałek softu jest, czasem pozwala wyżej startować, czasem niżej. Ale to TYLKO przy startach typu 1/4 mili. Czekam aż chłopaki z CS-a będą mieli sterownik do programowania DSG, to trochę pokombinuję. Chciałbym mieć start z poziomu 3.900-4.200 obrotów, z testów wychodzi, że jest optymalnie. Te 4,8 sekundy wykręciłem z 3.600 z launch control.Zadzwon do Pata to powie Ci co i jak. A co do obrotów to spokojnie moze zaladowac wiecj niz 3900. Mysle, ze dla Twojego auta okolice 4500 beda ok.
To kupuj takie opony, żebyś mógł je wymieniać co 3 miechy.zlos pisze:Forest89, po czesci to moja wina. Kupuje za dobreopony, ktore nie sa projektowane na drogi po nalotach dywanowych...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości