Co lubi się sypnąć w 7R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Co lubi się sypnąć w 7R
Obstawiam świece lub cewki :/ dodatkowo zrob logini pokaz komus madremu
MY 2017| MK 7.5 .:R | Variant | DSG| Indium Grey
Mój VaRia(n)t
Grupa na FB Golf R/R32 Polska
Gdyby Golf R był dla wszystkich nazywałby się GTI
Mój VaRia(n)t
Re: Co lubi się sypnąć w 7R
Problem rozwiązany, to nie było szarpanie DSG bo było strzelanie z wydechu podczas przyspieszania. Więc ewidentnie silnik nie spalał tak jak potrzeba. Przełożyłem od znajomego komplet (świece + cewki) i oczywiście jest ok. Potem zamieniłem tylko na swoje cewki i problem wrócił. Więc metodą eliminacji po jednej sztuce - wykluczyłem wadliwą cewkę - ostatnia licząc od rozrządu.superkolo pisze:Nie chcę Cię martwić ...DSG słabo znosi 3,8 s do setki.
Popychacz pompy paliwa tych silników nie dotyczy.
W poniedziałek zamawiam cewkę w ASO bo teraz auto śmiga tak jak powinno. Dzięki wszystkim za sugestie.
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
Co lubi się sypnąć w 7R
Dobrze że ta taki "drobiazg"
Czy czasem ASO nie powinno wymienić na gwarancji.
Czy czasem ASO nie powinno wymienić na gwarancji.
Co lubi się sypnąć w 7R
Oczywiście, że powinno. Pytanie co na to powiedzą. Jutro do nich dzwonię.
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
Co lubi się sypnąć w 7R
Pytanie z innej beczki
Jaka antena CB nie spada z R przy Vmax ? (Chodzi o magnesówki )
Re: Co lubi się sypnąć w 7R
Nie wiem, nie korzystam z ''biznesowych'' gadżetów. Dużo lepiej sprawdza się Janosik - jak już musisz korzystać. CB jest jak dla mnie zbyt absorbujące - porozmawiać nawet z żoną nie można bo ciągle ktoś pier...oli bzdury od których uszy więdną.superkolo pisze:Pytanie z innej beczki
Co lubi się sypnąć w 7R
superkolo, Ja mam President Virginia, jak dotąd nie poruszyła się nawet o milimetr a dość często jeżdżę po autostradach
Był: Volkswagen Golf IV 1.9 TDI (110 km)4motion, Volkswagen Touareg R5 2.5 TDI (174 km), Volkswagen Golf V 1.9 TDI ( 105 km), Mercedes E320 CDI (224 km) 4matic, BMW X6 35i ( 306 km), Audi A6 2.7 TDI ( 180 km) quattro, Skoda Octavia II 2.0 TDI (140 km) 4x4, BMW 320d Xdrive e90 ( 177 km)
Jest: Audi A4 3.0 TDI ( 276 km) quattro, Volkswagen Golf VII R (300 km)
Jest: Audi A4 3.0 TDI ( 276 km) quattro, Volkswagen Golf VII R (300 km)
Co lubi się sypnąć w 7R
Nie wiem gdzie umieścić Janosika żeby nie szpecił...a pewnie by się przydał...jakaś podpowiedź gdzie zamontować?
A do CB przywykłem, mam schowane pod fotelem(Wiliam), tylko antena Flotyda z poprzedniego auta nie daje rady (odpada)
Ktoś jeszcze potwierdza Virginię ??
A do CB przywykłem, mam schowane pod fotelem(Wiliam), tylko antena Flotyda z poprzedniego auta nie daje rady (odpada)
Ktoś jeszcze potwierdza Virginię ??
Co lubi się sypnąć w 7R
Z tego co widziakem wszyscy montuja w niejscu popielniczki/schowka na telefon.
Mój VaRia(n)t
Mój VaRia(n)t
Co lubi się sypnąć w 7R
Yanosik zakupiony!
Dzięki za podpowiedź, faktycznie VW zaprojektował "popielniczko-schowek" idealnie pod gabaryty Yanosika
(powinni dodać yanosika do konfiguratora)
Dzięki za podpowiedź, faktycznie VW zaprojektował "popielniczko-schowek" idealnie pod gabaryty Yanosika
(powinni dodać yanosika do konfiguratora)
Co lubi się sypnąć w 7R
I przynajmniej dachu nie oszpeci.
Co lubi się sypnąć w 7R
Superkolo: wchodzi na wcisk czy trzeba jakod od tylu podeprzec go ?
Mój VaRia(n)t
Mój VaRia(n)t
Co lubi się sypnąć w 7R
Tak na szybko mam na wcisk, ale można by wyjāć tā gumkę ze spodu schowka wtedy będzie z luzem
Żeby bylo stanbilnie to tak jak mówisz jakieś podparcie od tyłu należy wykonać i tak ustawić zeby zrównał siè z gniazdem usb, będzie można jakiś drobiazg jeszcze schować i zamknāć schowek
Ze sygnałem nie ma problemu
Żeby bylo stanbilnie to tak jak mówisz jakieś podparcie od tyłu należy wykonać i tak ustawić zeby zrównał siè z gniazdem usb, będzie można jakiś drobiazg jeszcze schować i zamknāć schowek
Ze sygnałem nie ma problemu