Moderator: G0 Karcio
decha chyba zostanie taka jak teraz ale będzie obszytagrzaneczka997 pisze:od czego bedzie decha?
trzeba, zacząłem go robić na początku roku i przestałem z braku czasu, a teraz zamierzam się poświęcić w pełni mojemu goferkowiWooqasheck pisze:No no ostro bierzesz się do roboty
jak będzie wyglądała tak jak w Twoim podpisie to respectWooqasheck pisze:Ja też nie chce zapeszyć ale chyba Jetta którą namierzyłem będzie mojaaaaa!!
no porzadnie obszyty kokpit doda temu autku elegancji, ale Ty przeciez Fox_00 nie lubisz isc na latwizneFox_00 pisze:decha chyba zostanie taka jak teraz ale będzie obszyta no chyba że znajdę jakąś inną fajną no to ją wmontuje
No VR6 fajny, i łatwo wsadzić i wogóle, ale trochę za mało PSówmicky pisze:Silnik VR6 fajny, bo i problemow wiekszych nie ma z zapakowaniem. Ale 3.2 V6 lub 1.8T to juz jest niezła rzezba
Widziałem kiedyś passata kombi B5 z przyczepą zrobiona z...coś z następnym Golfem II
czyli robienie przyczepkihehe a co do tego to już mam projekcik niezły w głowie
byłaby to przyczepka z sypialnią![]()
![]()
![]()
poj...... znaczy się... odbiło Ci? Że niby ciąć Golfika? toż to świętokradztwo! zbrodnia! tylko nie to.... tak nie można... nie pozwalam.... No, chyba, że dorwie jakiegoś goferka po dzwonku czołowym, takiego już nie do odratowania... to ew. moge się zgodzić. A tak w ogóle, to na VW Manii taki wynalazek jeździł - Golf, podobny do autka Kapibary z przyczepką zrobioną dokładnie tak samo - ten sam czarny mat, te same fele i lampy... tylko coś z przodu brakowałoWooqasheck pisze:jakbyś tyFox_00 zrobił tak samo że golf II ciągnie Przyczepkę z golfa II to bym był bardzo zadowolony. Rób to i będzie super.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości