MK2 Klapa na gładko!!!
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- drunkmaster
- Grupa Małopolska
- Kontakt:
MK2 Klapa na gładko!!!
a u mnie tak, kwestia gustu, jak jest zrobiona starannie to mi bynajmniej nie przeszkadza, a jeżeli ktoś ma osobiste wycieczki widząc moją klapę zawsze może mnie pocałować w wyżej wymienioną
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Re: MK2 Klapa na gładko!!!
po mojemu trzeba było i wycieraczke usunąć ja w poprzednim maialem sama wycieraczke skasowana i spryskiwacz do szczescia brakowalo jeszcze aby pomalowac listwe w klor. tylko wszystko to rzecz gustu
Re: MK2 Klapa na gładko!!!
Kolego czy ładnie będzie to wyglądać to kwestia gustu kto jak lubi. Ja u siebie właśnie tak mam jak Ty byś chciał mieć to już moja druga klapa tak zrobiona pierwszą miałem troszkę mniej zaspawaną a teraz wstawiłem większy kawałek blachy i jestem bardzo zadowolony z efektu.ktosik_zmc pisze:witam ja tez planuje zrobic mozna powiedziec ze na pol gladko klape, tylko ze zaspawac wycieraczke i spryskiwacz, zamiast czarnej listwy ze znaczkiem wstawic tam blache a rejestracje normalnie zostawic, bedzie to ladnie wygladalo bo nie moge tego nigdzie znalezc mam mkII czerwonego
-
- Nowicjusz
MK2 Klapa na gładko!!!
Mój pierwszy post na tym forum i jestem trochę rozczarowany. Akceptując regulamin zgadzaliście sie, na to, że nie nikt nie bęedzie wystawiał obraźliwych postów. A robią to wszyscy. To jest kolesia indywidualna sprawa jak auto zrobil. Żal mi Was.
MK2 Klapa na gładko!!!
jak pokazuje fotki na forum to po to żeby chyba ludzie wyrazili swoje opinie a nie po to żeby usłyszał że jest super
- drunkmaster
- Grupa Małopolska
- Kontakt:
MK2 Klapa na gładko!!!
thomas24 ale to nie są fotki jego auta, chociaz i tak się zgadzam ze forum to miejsce do wyrażania opinii i każdy może powiedzieć co uważa na jakiś temat.
J_W_WRC_MK2 na każdym forum ktoś rzuca mięskiem albo wbija szpilki, to normalne. W tym temacie ja się nie dopatrzyłem jakiś szczególnie obraźliwych treści wiec luzik, nie obawiaj się na pewno nikt z forum nie zarejestrował się tutaj żeby kogoś obrażać a większość wypowiedzi mieści się w ramach szeroko znanego pojęcia kultury osobistej
J_W_WRC_MK2 na każdym forum ktoś rzuca mięskiem albo wbija szpilki, to normalne. W tym temacie ja się nie dopatrzyłem jakiś szczególnie obraźliwych treści wiec luzik, nie obawiaj się na pewno nikt z forum nie zarejestrował się tutaj żeby kogoś obrażać a większość wypowiedzi mieści się w ramach szeroko znanego pojęcia kultury osobistej