to było do przewidzeniasys pisze:....powiem...co mi tam... żyje z pracy kobiet
....

a tu się trochę możesz zdziwićvoytus2 pisze:ahaale moim zdaniem cabrio i normalny golf to te same lusterka.a ze trzeba sie troche pobawic to fakt.
...wiesz co...powiem Ci że nie wiem jak to wygląda na przeglądzie...lampy właściwie mają atest .... lampy są firmy Hella, czyli już sama nazwa mówi "odczep się od Tych lamp"m-aciej pisze:no zewczywiscie sys, nie jest to takie trudne![]()
jeszcze jedna zecz o ktora cie poprosze to bedzie informacja jak auto przeszlo badanie techniczne czy panowie w fartuchach nie maja do tego zadnych objekcji![]()
Maska ladnie wyglada, tak delikatnie naciagnieta, jest git
...haha ...no tak ...KAAAARMAN ...też mam to napisane na słupkuvoytus2 pisze:Ktos moze mi powiedziec o co chodzi z tym karmanem. Bo na moim pisze ale nie wiem wogle co to jest. to jakis tuning czy cos? pozdrawiam
"kolanek pisze:jezeli chodzi o tego calego Karmanna o ktorym czasami ludzie sie tak rozpisuja ze "chyba maja jakas specjalna wersje cabrio" i takie tam to tutaj kazdy wie ze Karmann zbudowal zarowno mk1 jak i mk3,4 cabrio wiec wszystkie auta ktore sa na tym forum sa Karmannami.sys pisze:coś tam nie coś majstrował przy nim "karman"...
pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości