VAGDAY Żmigród - 3 sierpnia 2013
Re: VAGDAY Żmigród - 3 sierpnia 2013 - ruszyliśmy ze zgłosze
Witam impreza fajna ,miejscówka też a także klimat dzięki da miło spędzony czas
VAGDAY Żmigród - 3 sierpnia 2013 - ruszyliśmy ze zgłoszeniam
Impreza SPOX - szkoda tylko że musiałem śmigać szybciej = na 18 do roboty
Żar z nieba dał popalić - organizacja na plus - mały minusik, że jak chłopaki z WRO przyjachali to zmieniliście zdanie na temat stawania gdzie można a gdzie nie
Oczywiście tam gdzie staneli było o niebo lepiej (sam i tam stanołem mimo, że na początku poprosiliście aby auta stały na placu obok siebie)
Ja to bym widział WOGLE miejsce na auta tam w okolicy ruin jak do restauracji się szło - tam to by siadło - ale rozumiem pozwolenia,zgody to nie takie PROSTE
Ogólnie mi się podobało - autek oczywiście mogłoby być wiecej, ale i tak bardzo fajnie pozdrawiam
Trochę trzeba było się natrudzić aby zrobić dobre foto ze względu na oślepiające światło z nieba
Żar z nieba dał popalić - organizacja na plus - mały minusik, że jak chłopaki z WRO przyjachali to zmieniliście zdanie na temat stawania gdzie można a gdzie nie
Oczywiście tam gdzie staneli było o niebo lepiej (sam i tam stanołem mimo, że na początku poprosiliście aby auta stały na placu obok siebie)
Ja to bym widział WOGLE miejsce na auta tam w okolicy ruin jak do restauracji się szło - tam to by siadło - ale rozumiem pozwolenia,zgody to nie takie PROSTE
Ogólnie mi się podobało - autek oczywiście mogłoby być wiecej, ale i tak bardzo fajnie pozdrawiam
Trochę trzeba było się natrudzić aby zrobić dobre foto ze względu na oślepiające światło z nieba
- Mateusz (GTD)
- Miero Team
- Kontakt:
Organizacja, ludzie, auta... wszystko na plus pogoda troszeczkę męcząca ale i tak było świetnie ale najbardziej co mnie urzekło to nie samochody a liczne rodziny z małymi dziećmi które się dobrze bawiły
Do zobaczenia za rok
Do zobaczenia za rok
EX
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Z samochodem jak z kobietą... Nie jest sztuką zwracać na siebie uwagę tonami szpachli, spolierów i neonów... Sztuką jest zrobić to bez nich.
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Z samochodem jak z kobietą... Nie jest sztuką zwracać na siebie uwagę tonami szpachli, spolierów i neonów... Sztuką jest zrobić to bez nich.
Jak dla mnie miejscówka pierwsza klasa,organizacja na pierwszy raz 5+,mam nadzieje że za rok będzie następna edycja,dziękuje za mile spędzony czas ze znajomymi i do następnej edycji...
Sanczo Panczo i do przodu na tylnym siedzeniu samochodu.. ^^
- luki07
- _
- Kontakt:
Dziękujemy serdecznie za wszystkie Wasze opinie! Już dziś mogę potwierdzić, że za rok również wystartujemy z kolejną edycją VAGDAY, jestem po rozmowach z władzami i jak najbardziej mamy zielone światło! Mamy nadzieję, że za rok uda nam się podnieść poprzeczkę i VAGDAY będzie cieszył się jeszcze większą popularnością. A tymczasem zapraszamy na nasz fanpage, gdzie ciągle dochodzą coraz to nowe i coraz to lepsze fotorelacje!
dziękujemy za zaufanie
ekipa VAGDAY
dziękujemy za zaufanie
ekipa VAGDAY
- luki07
- _
- Kontakt:
Jeśli ktoś chciałby pamiątkowy kubek z VAGDAY 2013 to chętnych zapraszam na pw, zostało kilkanaście sztuk