Zlot R-gruppe Szczecinek - Wilcze Laski 11-15.09.2014
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bd9 ... 26284.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Chciałem serdecznie podziękować wszystkim,którzy przybyli na zlot,wg.mnie nikt chyba nie mógł narzekać na nudę Szkoda że tak krótko,ale jestem niemal pewien,że gdyby zlot potrwał jeszcze kilka dni to jedni trafili by na detox,a drudzy na "urazówkę" Okazało się,że w naszych szeregach są wybitni zawodnicy nie tylko w spożywaniu napojów wysoko procentowych,ale również w innych dyscyplinach,nawet w sztukach walki Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam "żelazny" skład R-Grupy,który nigdy nie zawodzi i się stawia w komplecie.Dla takiej grupy warto organizować imprezę
Re: Zlot R-gruppe Szczecinek - Wilcze Laski 11-15.09.2014
Dzięki za gościnę i dobre towarzystwo do następnego razuRybak pisze:Chciałem serdecznie podziękować wszystkim,którzy przybyli na zlot,wg.mnie nikt chyba nie mógł narzekać na nudę Szkoda że tak krótko,ale jestem niemal pewien,że gdyby zlot potrwał jeszcze kilka dni to jedni trafili by na detox,a drudzy na "urazówkę" Okazało się,że w naszych szeregach są wybitni zawodnicy nie tylko w spożywaniu napojów wysoko procentowych,ale również w innych dyscyplinach,nawet w sztukach walki Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam "żelazny" skład R-Grupy,który nigdy nie zawodzi i się stawia w komplecie.Dla takiej grupy warto organizować imprezę
jeszcze raz dzięki R-Szlachta za mile spędzony weekend , była fajna zabawa jak zwykle nie obyło sie bez strat w .......... Juz nie mogę sie doczekać następnego zlotu jak się wszyscy spotkamy na śniadaniugluszcz pisze:Dzięki za gościnę i dobre towarzystwo do następnego razuRybak pisze:Chciałem serdecznie podziękować wszystkim,którzy przybyli na zlot,wg.mnie nikt chyba nie mógł narzekać na nudę Szkoda że tak krótko,ale jestem niemal pewien,że gdyby zlot potrwał jeszcze kilka dni to jedni trafili by na detox,a drudzy na "urazówkę" Okazało się,że w naszych szeregach są wybitni zawodnicy nie tylko w spożywaniu napojów wysoko procentowych,ale również w innych dyscyplinach,nawet w sztukach walki Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam "żelazny" skład R-Grupy,który nigdy nie zawodzi i się stawia w komplecie.Dla takiej grupy warto organizować imprezę
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Na śniadaniu miny bezcenne i ustalanie faktów z dnia poprzedniego,a raczej nocyLEWART pisze:Juz nie mogę sie doczekać następnego zlotu jak się wszyscy spotkamy na śniadaniu
Super ludzie, super impreza. Nic dodać nic ująć
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Widzę było jedwabiście
Może w końcu za rok wpadnę, bo fajnie by było się odchamić w tak zacnym towarzystwie
Może w końcu za rok wpadnę, bo fajnie by było się odchamić w tak zacnym towarzystwie
Bilverksted i Trondheim - http://bilhobbyverksted.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
Każdy tak mówi rezerwuje, a i tak przyjeżdza stała ekipa... Teraz to już wyjątkowo świeżynki nie dopisały...Widzę było jedwabiście
Ale trzymamy za słowo...
Co edycja ludzi mniej...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nic w tym dziwnego jak Kulon wymyśla takie "zabawy".Koszty leczenia i rehabilitacji są dzisiaj duże,a i życie można stracić...karpi78 pisze:Co edycja ludzi mniej...
Nie pisz Jarek takich rzeczy bo za rok to se sami na sandacza do szczecinka pojedziemy a nie na zlotRybak pisze:Nic w tym dziwnego jak Kulon wymyśla takie "zabawy".Koszty leczenia i rehabilitacji są dzisiaj duże,a i życie można stracić...karpi78 pisze:Co edycja ludzi mniej...
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Karpi napisałeś, jakbyśmy byli weteranami II wojny światowej i co rok jakiś koleżka z okopu ma pogrzeb.Co edycja ludzi mniej...
haha, Tobie Korzeń, akurat by pasowało, cały węgorz dla Ciebie...Nie pisz Jarek takich rzeczy bo za rok to se sami na sandacza do szczecinka pojedziemy a nie na zlot