Kuszaca propozycja tylko teraz juz kasy zabraknie zebys polerke zrobił, doszło wiele innych rzeczy i monety brakKapsel pisze:Po co się męczyć
450zł komplet + dostawa i będą wyglądać jakoś tak:

Moderator: G0 Karcio
Kuszaca propozycja tylko teraz juz kasy zabraknie zebys polerke zrobił, doszło wiele innych rzeczy i monety brakKapsel pisze:Po co się męczyć
Szczypior nie masz co sie nawet zastanawiac, zabieraj je jutro ode mnie i wysylaj do KapslaKapsel pisze:Po co się męczyć![]()
[url=http://images49.fotosik.pl/78/eeb7cf3090fd8461med.jpg]Obrazek[/URL]
Jak mi nie wyjdzie to wtedy bede kombinował zeby kase nazbierac i bede wysyłał :green_fuck:kkkubek pisze:Szczypior nie masz co sie nawet zastanawiac, zabieraj je jutro ode mnie i wysylaj do KapslaBeda wtedy kozaki, a nie jakies malowane plakatowkami
Bede dbał, dlatego chce przed załozeniem wszystkie gumy pozmieniac i zastanawiam sie nad zestawem poliuretanowymidgray pisze:kręć zawias do końca i dbaj o niegooj będzie grubo mam nadzieje że na cultstyl.de już mk3 pojedziesz w pełnej opcji
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości