też jest za klasą opone.korzen88 pisze:Ja tam jestem za tym żeby zrobić zawody bez klas, po prostu kategorię open.
![food :food:](./images/smilies/food.gif)
jak my nie damy rady, to Rybak, lub zlos, będzie bronił honoru eRekPietiapk1 pisze:Lewy damy radę?
![grin :grin:](./images/smilies/grin.gif)
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
też jest za klasą opone.korzen88 pisze:Ja tam jestem za tym żeby zrobić zawody bez klas, po prostu kategorię open.
jak my nie damy rady, to Rybak, lub zlos, będzie bronił honoru eRekPietiapk1 pisze:Lewy damy radę?
etam, jakieś potFory mają przyjechać po milion kunia każdy, ja tylko mogę im asfalt zamiataćLEWART pisze:jak my nie damy rady, to Rybak, lub zlos, będzie bronił honoru eRek
Proszę wszystkich zainteresowanych ustosunkować się (nie mylić ze stosunkiemmaciejek_ZST pisze:Czyli pierw wyścigi open później po wynikach będą (np. 3 przejazdach) czasy będą rozdzielane o to wam chodzi?
i tak zrobimykorzen88 pisze:mam nadzieje że jakoś w miare to wyjaśniłem
Tej wersji się trzymajmy do samego końca, kiedy okaże się, że jest to zlot alkoholikówosti pisze:Dziekuje za zaproszenie na zlot bo szykuje sie bardzo ciekawa impreza
Do upadłegozlos pisze:Tej wersji się trzymajmy do samego końcaosti pisze:Dziekuje za zaproszenie na zlot bo szykuje sie bardzo ciekawa impreza
Olo,ja tę stronę studiuję prawie codziennie i ich prognozy dłuższe niż na dwa dni to można sobie w buty wsadzić.A tego "cyca" to ja sobie zapamiętam małolaciekorzen88 pisze:Jarek cycu to Ty z tą pogodą namodziłeś?
Rybak pisze:Olo,ja tę stronę studiuję prawie codziennie i ich prognozy dłuższe niż na dwa dni to można sobie w buty wsadzić.A tego "cyca" to ja sobie zapamiętam małolaciekorzen88 pisze:Jarek cycu to Ty z tą pogodą namodziłeś?
Jarek obiecywał że bedzie wszystko więc jestkorzen88 pisze:Rybak pisze:Olo,ja tę stronę studiuję prawie codziennie i ich prognozy dłuższe niż na dwa dni to można sobie w buty wsadzić.A tego "cyca" to ja sobie zapamiętam małolaciekorzen88 pisze:Jarek cycu to Ty z tą pogodą namodziłeś?
ta pogoda jest mistrz: http://www.meteo.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; - bacznie będę ją śledzić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości