Ciesz sie ze sie podobaadamc90 pisze:fajna maszynka:D:)
Polo 86c f2 by Thao
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Dobra, ale tylko jedna!...OSA... pisze:no wez dej bo wszyscy by chcieli łobejrzecNo mom, ale nie dom
Ostatnio zmieniony pn mar 08, 2010 14:41 przez Thao, łącznie zmieniany 1 raz.
zbieram, zbieram, gleba to podstawa narazie, no ale ciezko to idzie i ciezko cos fajnego znalezc, szukam jakich uzywek, ale z wyzszej polki, jakis wietec, koni, H7r itp. a nie to co jest na alledrogo u nas ta-technixy itp.Alvarees pisze:zbieraj kasę zbieraj
lajtowo A ja przymierze TwojeAlvarees pisze:kiedyś na kopcu musisz mi dać do przymiarki te ats,y
Ostatnio zmieniony ndz mar 28, 2010 15:50 przez Thao, łącznie zmieniany 1 raz.
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ats-y pasują do tej polówki ale widziałbym ją na szerokiej stali, ja do swojej będę robił przymiarkę stali do swojego polo zobaczymy.
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
Poczatkowo miala byc szeroka stal w czarnym macie, ale z racji, ze do polo nie da sie zbyt szerokich kolek wsadzic, wyladowaly ATSy, kupine za dobra cene od kumplakler_b pisze:Ats-y pasują do tej polówki ale widziałbym ją na szerokiej stali, ja do swojej będę robił przymiarkę stali do swojego polo zobaczymy.
Fajnie, ze sie podoba ^^asik pisze:ogromnie podoba mi sie na tych felach co miales na ossach!