SWAP hamulców, skrzyni, turbiny, wtrysków w Leonie TDI VP
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
niezlego kotleta odgrzałes :p
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
Witam panowie czy ktoś moze sie orientuje ? mam mk4 TDI silnik AXR na pompowtryskach chce zakupic skrzynie ,,6'' DRW czy musze kupywać tez rozrusznik ? czy bedzie pasował ten mój ?
Gdzie kończy sie odwaga... zaczyna sie Brawura :D
bolooo,
rozrusznik obowiązkowo. dodatkowo jeszcze będziesz musiał dokupić sobie odpowiedni dwumas lub ostro porzeźbić żeby wsadzić jednomas
rozrusznik obowiązkowo. dodatkowo jeszcze będziesz musiał dokupić sobie odpowiedni dwumas lub ostro porzeźbić żeby wsadzić jednomas
arwam , dzieki za tak szybką odpowiedź no to musze znaleść rozbitka i wyciągnąć wszystko co sie da ale moda zaczynam od hebli z 255 na 312 przód i 255tył bo rozpędzić sie jest łatwo .... gorzej z zatrzymanie założenie na ten rok Heble-->skrzynia 6--> mały virusik +gleba
tylne heble myślę zadoptować z bory 2.8 albo golfa r32 chyba ze ktos ma jakieś lepsze rozwiązanie na tył ?
czy lepsze to sięokaże ja zrobilłem 4x280mm
tam we wcześniejszych postach napisane ze heble od V5 pasują , a czy do Mk4 TDI wejdą całe zwrotnice z zaciskami od MK4 2.8 V6 ?
dla chcących mieć duże heble z tyłu można śmiało zakładać. przy układach ABS zadba on żeby nas tył nie wyprzedził a jeśłi nie mamy ABS'u wystarczy tylko odpowiednia regulacja korektora.
To ja też odgrzeję kotleta.
Przy 256 z tyłu trzeba zmienić jarzma, zaciski i oczywiście tarcze.
Przy 4motion muszę szukać jarzm od czegoś 4x4? (TT,S3), czy podejdzie też zwykłe jarzmo od czegoś FWD?
Czy zestaw 312/256 jest P&P?
Zrozumiałem, że tak ale wolałbym się upewnić, bo przód mi się powoli kończy, więc będę pewnie szukał poprawy;)
Przy 256 z tyłu trzeba zmienić jarzma, zaciski i oczywiście tarcze.
Przy 4motion muszę szukać jarzm od czegoś 4x4? (TT,S3), czy podejdzie też zwykłe jarzmo od czegoś FWD?
Czy zestaw 312/256 jest P&P?
Zrozumiałem, że tak ale wolałbym się upewnić, bo przód mi się powoli kończy, więc będę pewnie szukał poprawy;)
Koledzy ma Ktoś osłony tarcz hamolcowych na przód 312mm Golf IV v6 w dobrej cenie chętnie kupie
Czy jarzma od większych VAGów też pasują?
a4/a6?
passat? superb?
a4/a6?
passat? superb?
czyli jesli sa standardowo 280tki to zeby wrzucic 288 to trzeba zmieniać zwrotnice?