YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
Tarnów Golf 4 Indigo blue :) gleba+White ORI AVUS 15
Ładnie ładnie tylko kable pochowaj jak gra?
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
darrrrekdaro, no zabudowa elegancka się szykuje panie
Powiedz mi, problem rozwiązany z "blokadą" zapalania ?
Pytam bo znajomy ma podobny problem ;/
Powiedz mi, problem rozwiązany z "blokadą" zapalania ?
Pytam bo znajomy ma podobny problem ;/
- darrrrekdaro
- edismd.
dzięki;p wreszcie jakaś pochwała;d problem nie rozwiązany, kilka razy zdarzyło mi się to po raz kolejny ;/
jutro mam odebrać skrzynie obszytą, nie będzie miała konturów z zielonej nici. Jaki materiał w miarę tani ale dobry na podsufitkę polecacie ? chciałbym typowy glęboki czarny kolor, nie alcantarę. jaka to musi byc grubość ew. nazwa materiału ?
jutro mam odebrać skrzynie obszytą, nie będzie miała konturów z zielonej nici. Jaki materiał w miarę tani ale dobry na podsufitkę polecacie ? chciałbym typowy glęboki czarny kolor, nie alcantarę. jaka to musi byc grubość ew. nazwa materiału ?
Mój Golf tutaj
darrrrekdaro, na pewno coś lekkiego, ale co dokładnie - spytaj tapicera jakiegokolwiek
- darrrrekdaro
- edismd.
tak to wygląda. Teraz tylko muszę wstawić plexi w otwór na wzmacniacz, ogarnąć kable zeby nie bylo ich widać, przymocowac wzmacniacz, wytłumić szkrzynkę dla subka w podłodze, przykrecic subka w podłodze, zrobić jakieś oświetlenie bagażnika, wzmacniacz planuje podświetlić na czerowno jakąś smugą światła a oświetlenie bagażnika zapewne białe led zeby cokolwiek praktyczne było. Z czasem zapewne lepszy wzmacniacz kupię.
Mój Golf tutaj
darrrrekdaro, elegancko, ładnie spasowane wsio, teraz tylko czekać aż ogarniesz na tip-top
- darrrrekdaro
- edismd.
Tarnów IndigoBlue,Gleba+White ORI AVUS 15, Audio
szczerze mówiąc po pokazaniu tego bagażnika spodziewałem się negatywnych komentarzy. dzięki
Mój Golf tutaj
darrrrekdaro, jak chcesz negatywa to proszę - głośnik w podłodze jakąś maskownicą osłoń
- Acid55555
- Użytkownik
- Kontakt:
kurczę masz "gęstą" felgę i słabo widać te Twoje zaciski
jak Ci się jeździ bez wycieraczki z tyłu? mi to się strasznie brudzi tył i mi osobiście wycieraczka jest potrzebna
jak Ci się jeździ bez wycieraczki z tyłu? mi to się strasznie brudzi tył i mi osobiście wycieraczka jest potrzebna
- darrrrekdaro
- edismd.
panowie dzisiaj wziąlem sie za zdejmowanie podsufitki ale trzymają mnie tylko części zaznaczone na czerowono jak je odpiąć ? drugi problem to iż musialem odkrecic tylni pas bezpieczenstwa od strony pasażera. połozylem go więc trochę sie wsunął.. teraz go nie moge rozwinąć bo jest zablokowany. wie ktoś co to może być i jak to naprawić ? ostatnia rzecz to zauważyłem dzis, ze obija mi tłumik koncowy o sprężynę, do tej pory tego nie było a wydaje mi się, ze tłumik jest w tym miejscu w ktorym był. na co zwrócić uwagę? co poprawić ?
Mój Golf tutaj
mam ten sam problem z tym pasem z tyłu, może to Ci pomoże http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=260021" onclick="window.open(this.href);return false;
Czarny sufit się szykuje?:P Jeśli chodzi o miejsca zaznaczone na czerwono to wydaje mi sie ze w wycięciu należy je podważyc tez niedawno miałem ten problem ale pominąłem to wiec niech wypowie się ktoś kto to zdejmował
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
- darrrrekdaro
- edismd.
juz mi sie udalo zdjąć . plstiki ktore widać wystarczy odwazyc tak z obu stron srubokretem ( z obu zeby nie połamać) i ten plastik odskoczy a pod nim są po 2 śruby na kazdy zaczep. problem z bijącym tlumikiem o springa tez juz wyeliminowalem. bardzo to dziwne dla mnie bo podniosłem auto (sprezyna wyskoczyla z gniazda co jest normalne ) lekko ją obrocilem, poruszałem, wlozylem na miejsce gniazda i opuscilem samochod... odstep miedzy springiem a tlumkiem a chyba z 5 cm nie wiem jak to sie moglo stac. pozostał mi problem pasa ;/
Mój Golf tutaj