OLEJE MOTUL, MILLERS I LIQUI MOLY !!! FERODO !!! części !!!
Moderatorzy: QQxQ, Adek99, Borys
OLEJE MOTUL, 10W40 - 98zł, 5W40 od 130zł, wszystkie części!
golf mkIII 1.9 tdi ahu
olej 10w40 5l
filtr powietrza
filtr oleju
??
pozdrawiam
olej 10w40 5l
filtr powietrza
filtr oleju
??
pozdrawiam
do tego jeszcze
mkIII ABF 2.0 16v
olej (nie wiem jaki był, więc coś do przepłukania i jak możesz doradź jakiś olej)
filtr oleju
do tego
mkIII td
olej i filtr oleju
mkIII ABF 2.0 16v
olej (nie wiem jaki był, więc coś do przepłukania i jak możesz doradź jakiś olej)
filtr oleju
do tego
mkIII td
olej i filtr oleju
jaka cena za tłumik końcowy golf 3 tdi z kranikami na końcu zagiętymi w dół?
[quote="Weso"]akie nadwozie 3 czy 5 drzwiwoe? [/quote]
3 drzwiowe
3 drzwiowe
biorę:
wszystko to mkIII
1,9 tdi ahu
olej 10w40
filtr oleju i powietrza
1.9 td
olej 10w40
filtr oleju
2.0 16v abf
olej 10w40
filtr oleju
płukanie motula
podlicz i jak możesz na pw wylślij dane do wysyłki kurierem
wszystko to mkIII
1,9 tdi ahu
olej 10w40
filtr oleju i powietrza
1.9 td
olej 10w40
filtr oleju
2.0 16v abf
olej 10w40
filtr oleju
płukanie motula
podlicz i jak możesz na pw wylślij dane do wysyłki kurierem
Interesuje mnie Motul Specific do PD 5l. i jakby była bańka 1l., filtry Mann (powietrza, paliwa, oleju, kabinowy węglowy), wąż podciśnienia (nie pamiętam numeru katalogowego) ten cieńszy (idący do gruszki od turbo). Można to wszystko wycenić?
witam kolege Weso i podpinam sie pod kolege wyzej, interesuje mnie olej motul specyfic do silnika asz 130KM tdi pd który byłby lepszy czy 5w30 czy 5w40 i jak cenowo obecnie mam castrol edge 5w30 do tego łozyska na macpersona do bory filtr oleju i filtr powietrza i filtr kabinowy jaka cenka by była tego pozdrawiam serdecznie i wesołych swiąt zycze:):)
Ostatnio zmieniony ndz gru 26, 2010 13:29 przez dimmer, łącznie zmieniany 3 razy.
WESO mam pytanie. Od razu zaznaczam że piszę w imieniu kolegi który mnie o to poprosił
Wiem że sprzedajecie MOTULA ale mój kumpel we wszystkich swoich maszynach i zawsze zalewa CASTROLA i nie da się go niczym przekonać do zmiany. I teraz tak on sobie zawsze CASTROLA kupował u niemieckich sąsiadów ale niedawno zakończył już pracę w Niemczech i wrócił do kraju. Jako że olej kupował zawsze tam to nie chce tego tutejszego CASTROLA (uważa że jest gorszy i droższy) a ja obiecałem mu że cię zapytam bo wiem że razem z kolegą ELEMENATEUR można na was polegać.
Wiem że MOTUL sprowadzacie z niemieckich hurtowni i w związku z tym pytanie czy sprzedajecie też CASTROLA??
Jeśli tak to czy sprowadzacie go z Niemiec ? Jeśli tak to w jakiej cenie macie : CASTROL MAGNATEC 10W40 (niemiecki) ?
Jeśli natomiast nie handlujecie nim to mam pytanie czy znacie kogoś zaufanego kto handluje tym germańskim CASTROLEM?
Ponieważ na allegro sprzedają też tego CASTROLA z DE ale tak do końca kolega nie wie komu może zaufać.
Wiem że sprzedajecie MOTULA ale mój kumpel we wszystkich swoich maszynach i zawsze zalewa CASTROLA i nie da się go niczym przekonać do zmiany. I teraz tak on sobie zawsze CASTROLA kupował u niemieckich sąsiadów ale niedawno zakończył już pracę w Niemczech i wrócił do kraju. Jako że olej kupował zawsze tam to nie chce tego tutejszego CASTROLA (uważa że jest gorszy i droższy) a ja obiecałem mu że cię zapytam bo wiem że razem z kolegą ELEMENATEUR można na was polegać.
Wiem że MOTUL sprowadzacie z niemieckich hurtowni i w związku z tym pytanie czy sprzedajecie też CASTROLA??
Jeśli tak to czy sprowadzacie go z Niemiec ? Jeśli tak to w jakiej cenie macie : CASTROL MAGNATEC 10W40 (niemiecki) ?
Jeśli natomiast nie handlujecie nim to mam pytanie czy znacie kogoś zaufanego kto handluje tym germańskim CASTROLEM?
Ponieważ na allegro sprzedają też tego CASTROLA z DE ale tak do końca kolega nie wie komu może zaufać.
Ok WESO już nieważne z tym CASTROLEM.
Mam inne pytanie. Przy jakiej kwocie zamówienia wysyłka jest GRATIS??
Mam inne pytanie. Przy jakiej kwocie zamówienia wysyłka jest GRATIS??
Sorka że już 3 post jeden pod drugim ale co wy tam panowie śpicie (za dużo alkoholu w trakcie świąt)
WESO odpisz czy ceny które mi podałeś są aktualne i czy macie ten towar na stanie.
AP 063 Filtron- 22 zl
PP 839 Filtron- 34 zl
OC 262 Knecht- 34 zl
Czy te ceny są aktualne i czy masz to na stanie?
Przy jakim zakupie wysyłka gratis??
Czy jak kupię olej z filtrami wysyłka jest za FREE??
WESO odpisz czy ceny które mi podałeś są aktualne i czy macie ten towar na stanie.
AP 063 Filtron- 22 zl
PP 839 Filtron- 34 zl
OC 262 Knecht- 34 zl
Czy te ceny są aktualne i czy masz to na stanie?
Przy jakim zakupie wysyłka gratis??
Czy jak kupię olej z filtrami wysyłka jest za FREE??
- --Andree--
- Mały gagatek
Re: OLEJE MOTUL, 10W40 - 98zł, 5W40 od 130zł, wszystkie częś
Witam interesują mnie ceny sprzęgła SACH vr6 komplet i SACH PERFORMERS Vr6.
Wygląda na to że tutaj się chyba nie doczekamy.
- miko
- black point
- Kontakt:
[b]riggs[/b], wyluzuj chłopie pewnie mają przerwę do końca roku - po nowym roku jak otworzą sklep to Weso ci odpowie ;)
Trochę cierpliwości, każdy chce trochę odpocząć - a co jak co, ale to solidna firma nie raz nie dwa brałem części i zawsze było wszystko si :)
Trochę cierpliwości, każdy chce trochę odpocząć - a co jak co, ale to solidna firma nie raz nie dwa brałem części i zawsze było wszystko si :)
Ja tak przeczuwałem, że może to potrwać, więc spytałem dużo wcześniej jak mi jest potrzebne. Mimo tego i tak zaglądam tu codziennie :)