Moderator: G0 Karcio
Wychodzę z tego samego założenia. Przez czystą szybę lepiej widać białe czapki i lizaki leżące na desce.truckman pisze:Przecież nawet nie wiadomo co za nami jedzie, a to jest akurat istotna wiedza, bo same CB nie wystarcza
Ci panowie o których myślę nie takie autka doganiają w krótkim czasieshowtime pisze:zreszta moze Gumis sie wypowie, bo on tam ma 180 km
szczęściarz, ja mam 6showtime pisze:0 punktow na koncie
Jak masz serpentyny to dużo zależy od opon i zawieszenia, ale na autobahnie nie ma tak łatwoshowtime pisze:ze ciezko dojsc tą 90-konną karocę
Wiesz jak już nabierzesz prędkości to też lecisz, ale jakby przyszło w takim średnim natężeniu ruchu pośmigać na ekspresowej to niekoniecznie musiałby to być ten sam styl jazdy i czas dojazdu.showtime pisze:brz, truckman, odkad mam prawo jazdy zlapalem tylko jeden mandat 50 zl za HIDy i tyle0 punktow na koncie, a Ci ktorzy ze mna jezdza albo za mną jezdza widza, ze ciezko dojsc tą 90-konną karocę
zreszta moze Gumis sie wypowie, bo on tam ma 180 km a Zakopianke pokonujemy w podobnym stylu i czasie
Informacja na CB - większa czujność, spokojnie z nawet 400 metrów rozpoznasz po zarysie co to się za tobą czai i jak tylko wyjdzie, że to zarys Mondeo o którym przed chwilą mówili na radyjku to hebel i przepisowa jazdaKarpik pisze:Poza tym i tak jak będą za Wami jechać w odległości 100m to wycieraczka nie pomoże
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości