Niema sie co dziwić w zeszłym roku ten zlot dosięgał dna i wielu ludzi poprostu skresliło go ze swojej listy, zwłaszcza ludzie z polski bo po co walić ileś tam km skoro wiadomo że będzie lipa. Temu też było tyle aut z pomorskiego. Ja sam żebym nie dostał zaproszenia vip to nie jechałbym. Co powiem od siebie to poprawiło sie i to dużo ochroniarze byli widoczni i na alejach spokojniej.jeryk10 pisze:zlot bardzo nudny i zarazem biedny dużo aut nie było co kiedyś przyjeżdżało na 1,4 mili większość aut przeważała z pomorskiego połowa tych aut jakby nie wystartowała to by nie było co oglądać na taki zlot za mało atrakcji
Co do złodziejstwa to moim zdaniem zawsze było i będzie poprostu polska. W Rusocinie opróżnili mi schowek z zamknietego auta jak sie ocknąłem wyleciałem z namiotu to widziałem tylko 3 gówniarzy z plecakami lecacy każdy w inną strone, podejzewam że miejscowi, ukradli stary aparat gdzie więcej warte były zdjęcia case z płytami i portfel dziewczyny dobrze że byle na tyle mili że dokumenty wrzucili do skrzynki pocztowej. Tyle odemnie do zobaczenia za rok.