Dokladka tyl v6 do TDI
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Użytkownik
Dokladka tyl v6 do TDI
i zero jakiegokolwiek problemu? bo jeśli tak położe przy kaloryferze i spróbuję
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Dokladka tyl v6 do TDI
nic a nic ;d tego sie w zimne dni nie robi
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
-
- Użytkownik
Dokladka tyl v6 do TDI
Dzieki za info, pomogło!
Położyłem zderzak i dokładke przy piecu wyczyściłem wszystko ładnie i pasuje
Położyłem zderzak i dokładke przy piecu wyczyściłem wszystko ładnie i pasuje
Dokladka tyl v6 do TDI
oneblood22, masz na sprzedaz jeszcze przednia dokladke?
[IMG]http://images78.fotosik.pl/597/c4dd2f708090b045m.jpg[/IMG]
Dokladka tyl v6 do TDI
kto robi coś takiego żeby mieć podwójną prostą koncówkę w TDI na zamówienie??kolega Bolo pięknie to zrobił najbardziej mi się podoba(chodzi o to zdjęcie co widać wklepke vwgolf.pl) rzecz jasna
Re: Dokladka tyl v6 do TDI
Harnold pisze:kto robi coś takiego żeby mieć podwójną prostą koncówkę w TDI na zamówienie??kolega Bolo pięknie to zrobił najbardziej mi się podoba(chodzi o to zdjęcie co widać wklepke vwgolf.pl) rzecz jasna
Na tym zdjęciu o którym mówisz nie jest jego auta. A końcówki są z Audi TDI
Dokladka tyl v6 do TDI
moze nie do konca w temacie, ale czy dokładka z przodu jest montowana tylko na zaczepach czy moze tez przykrecana ?
jakies dobre rady co do demontazu tak zeby nic nie pourywac ?
jakies dobre rady co do demontazu tak zeby nic nie pourywac ?
-
- Użytkownik
Dokladka tyl v6 do TDI
dokładka połączona jest ze zderzakiem tylko za pomocą zaczepów. Przykrecona jest tylko do nadkola. Czyli jak odkrecisz cały zderzak to zostają Ci tylko zaczepy. Zacznij od jednej strony, jak już wyjmiesz z pierwszego zaczepu powinno pójść dużo łatwiej. Spróbuj delikatnie czymś podważyć.
- QQxQ
- V.A.G Podlasie
- Auto: Golf MK4
- Silnik: BUB
Dokladka tyl v6 do TDI
widzę zastój w temacie choć ja u siebie modziłem w październiku 2015. Przerabiałem ori dokładkę. Z racji, że wszystko musiałem przywracać do serii ostatni tłumik za bardzo w tył wystawał i fifki, kraniki opierały się o dokładkę, aż koniec końców zrobiły w dokładce wtopy, wżery. No i decyzja. Wpada V6 made in home - mój blaszak. Nic już nie kombinowałem. Kupiłem fifki 2x 70mm, odrysowałem kształt, wyciąłem i zaniosłem do kumpla lakiernika. Tu foto z prac i efekt końcowy. Kto przegląda fb to na pewno nie raz widział.
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;