Moderator: G0 Karcio
Jeśli kilka osób wcześniej o tym wspomniało i "jest w temacie" to na pewno pomogą - od tego jest forum.iigAlisArr pisze:Można poszukać: w internecie - co wskazane przed pytaniem, lub gościa z forum - ma w podpisie "reklamę". Z rok temu wołał ode mnie ~600zł za urządzenie na 2. wypasie bo ma 3 wersje. Dobra, dzień dziecka zrobię: kicoro.
Ja się z nikim nie ścigam to po pierwsze, a po drugie nawet lepiej dla mnie - wybadam, wypytam jak się sprawuje u niego i może wtedy również zamontuję...logo1024 pisze:Teraz będzie wyścig kto będzie miał to pierwszy u siebie truckman, czy ŻuReK,
Czyt. przemyśle przez święta i we wtorek zamówieŻuReK pisze:Ja się z nikim nie ścigam to po pierwsze, a po drugie nawet lepiej dla mnie - wybadam, wypytam jak się sprawuje u niego i może wtedy również zamontuję...
Nie wykluczonetoffic pisze:Czyt. przemyśle przez święta i we wtorek zamówieŻuReK pisze:Ja się z nikim nie ścigam to po pierwsze, a po drugie nawet lepiej dla mnie - wybadam, wypytam jak się sprawuje u niego i może wtedy również zamontuję...![]()
Hmm. Trzeba sobie jasno odpowiedzieć na pytanie czy kupować ten GADŻET za xxx zł, żeby kilka razy się pobawić. Jednak to jest opcja dla aut usportowionych lub coś w ten deseń ALE gdybym miał tyle gotówki na wydanie to już dawno bym się nim bawił.ŻuReK pisze:Nie wykluczone
To pomyśl o tym na poważnie, bo skoro ładujesz taką $$ w środek, to budziki ze słupka out a całe potrzebne info będziesz miał w licznikuŻuReK pisze: Nie wykluczone![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości