![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Za zgodą właściciela mogę wstawić 2 filmiki z naszych przejazdów
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: G0 Karcio
milo bylo razem starowac wstawiaj chce zobaczyc jak jezdzilismy bo wszyscy twierdzili ze starty byl bardzo dobre a mailem wrazenie ze na 3 i 4 biegu juz autko ie przyspiesza okazalo sie ze nie przestawilem sterownika haldexa i niezozlanczal tylu przy predkosciach powyzej 100 km/h i latalem do konca na spietym*#cenzura#* pisze:Golfik bardzo ładny i pięknie startuje z 4 łap o czym mogłem się przekonać na 1/4![]()
Za zgodą właściciela mogę wstawić 2 filmiki z naszych przejazdów
juz dziala*#cenzura#* pisze:Dalej nie działa ?golfiarz1 pisze:2 filmik cos niedziala
no ba koniec czerwca vag racing w ulezu i probujemy tobie blizej do 12 ale jak to mowia trzeba probowac juz bardziej poznalem autko zrobi sie rozpinanie napedow i znowu zobaczymy co to da no chyba ze uda mi sie jeszcz eprzed zawodami poleciec na slask i zestroic autko na 1.5 bara wtedy bysmy mieli podobne moce*#cenzura#* pisze:Następne zawody i robimy 12.XX s
narazie golf odpoczywa tak jak roberciak powiedzial sa rzeczy wazne i wazniejsze a ze kupilem mieszkanie musze remont przeprowadzic i sie przeprowadzic ale plan jest zeby w zimie zmienic przelozenie glowne w skrzyni na dieslowskie bo ta skrzynia z audi ma krotsze biegi a ciebie wozilem na skrzyni z g60 lepeij napedzal sie na wyzszych predkosciach a i na digifitzie jest takie glupie odczucie16vg60 pisze:temat cos przysiadl,wybierasz sie do GTO ?
kurcze powiem szczerze ,myslalem ze szybciej do tych 200 sie napedza ,kiedys jak mnie przewiozles to lepsze wrazenie robil ,albo przez digifiza takie odczucie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości