MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Zrobili dach super, bez parch i innych przykrych niespodzianek Kasa dobra również, bo dzisiaj jeszcze pisal nawet do mnie kolega z Wroclawia i tam mu krzykneli za taka usluge 400 zl
Oto efekty:
Więcej zdjęć jak bede mial chwilke i bedzie ladna pogoda...
Relingi tez juz na dachu, narazie nie moge sobie pozwolic na mody z relingami bo są mi potrzebne ze wzgledu na 2 rowery...
Przy okazji niestety koszty eksploatacyjne: tarcze BREMBO + klocki FERRODO jutro wędrują na tył bo dzisiaj pokazala sie wstretna pomaranczowa kontrolka klocków na zegarach
Oto efekty:
Więcej zdjęć jak bede mial chwilke i bedzie ladna pogoda...
Relingi tez juz na dachu, narazie nie moge sobie pozwolic na mody z relingami bo są mi potrzebne ze wzgledu na 2 rowery...
Przy okazji niestety koszty eksploatacyjne: tarcze BREMBO + klocki FERRODO jutro wędrują na tył bo dzisiaj pokazala sie wstretna pomaranczowa kontrolka klocków na zegarach
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
-
- Użytkownik
- Auto: Golf MK7.5 Variant
- Silnik: DGTE
Ale czujnik zużycia jest tylko z przodu przy lewym przednim kole, więc chyba przód trzeba by zrobić, a daszek wyszedł bomba Co do rowerów wiem coś na ten temat. Ale ja póki co w większości sam śmigam, więc pakuje bika do bagażnika i Myślenice :d
Ostatnio zmieniony śr mar 17, 2010 20:07 przez Toledziak, łącznie zmieniany 4 razy.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Toledziak, ja robilem przod klocki i tarcze pol roku temu wiec nie wiem o co kaman? Jutro meister Wąski zerknie
Ja na szosie jezdze kolarka typowa, a Karolinka na holenderce
Paclawek, beda prawdopodobnie tarcze same od SE
Ja na szosie jezdze kolarka typowa, a Karolinka na holenderce
Paclawek, beda prawdopodobnie tarcze same od SE
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
-
- Użytkownik
Ja mykalem troszke po chelmie w Myślenicach, ale z reguły w dół. Teraz i w góre i w doł, bo mi stawy troszke wysiadały i kręgosłup nawalał (a teraz do neurologa mykam). Przesiadłem się na enduro (taki styl jazdy na rowerze,nie motor). Co do klocków, to mógł Ci się uwalić kabel od klocka i zewrzeć się, stąd kontrolka na desce. Sam możesz luknąć. Wystarczy zdjac koło i zobaczyć co z kabelkiem.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ja jezdze na BIANCI z 86 roku... na Shimano 501 jeszcze made in Japan i nie mam zamiaru nic nowego kupowac bo rower stary, ale jary a wyglada jak nówka
A wczesniej jezdzilem na enduro ale na motocyklach i wiem co to znaczy miec chore kolana Toledziak
A wczesniej jezdzilem na enduro ale na motocyklach i wiem co to znaczy miec chore kolana Toledziak
Ostatnio zmieniony śr mar 17, 2010 20:22 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ja mam prawie identyko tylko nie ostre koło, a normalny przerzutkowy kolor i reszta to samo
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
-
- Użytkownik
Sorry za OT Show, jak uczyłem się manuala, za bardzo przeniosłem na tył ciężar i rower wyjechał spode mnie. Pociągnął mnie po ulicy i oba kolana zdarte do rzepki, brzuch, ręce od łokci do nadgarstków, a następny dzień rozdanie świadectw. Przyszedłem zabandażowany i od tej pory mam takie przycięte kolanko, tzn rzepkę i strzela mi denko. Ja zaczynalem też od sztywniaka, ale po całodziennym smiganiu stawy bolaly jak nie wiem, wiec prędko przyszedł czas na RB Bandita