dzieki

Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
chyba zwieksz??t0mal pisze:Zmniejszasz doładowanie ?
miałem wczeniej toledo i wymieniałem cały zamek w klapie wiec mi został zepsuty razem ze sprezyna.Balugass pisze:chyba zwieksz??t0mal pisze:Zmniejszasz doładowanie ?w patrolu zmieniłem na bardziej miekka i bez zwiekszania dawki i cisnienia zrobił sie wyrazniej mocniejszy
![]()
[ Dodano: 28 Kwi 2010 21:35 ]
mr_jaru, dzieki bede szukac:) a mozna to kupic w sklepie czy na szrocie dostales??
[ Dodano: 28 Kwi 2010 21:38 ]
http://moto.allegro.pl/item1014274530_s ... 126_p.html miał ktos taką w rekach??
Raczej mało daje.... kup sobie zegar ciśnienia doładowania i dopiero kręć .. koszt min 60 zł..hardmen969 pisze:Mam pytanie do tych, którzy zwiększali ciśnienie za pomocą śruby z kontrą w k14. Wkręcenie tej śruby o 1/4 , 1/2 obrotu daje już jakieś większe ciśnienie? Można tą śrubę wykręcić całkiem, a potem wkręcić?
kolego jak podkreciłeś dawke to automatycznie obroty musisz je wyregulować, jak tylko puszcza dymka to wporządku,bo jak by kopcił to musisz ciśnienie podnies ale bez wskaznika to sie do tego nie zabierajhardmen969 pisze:a jak się nagrzeje około 1050 obr. tak powinno być? Wydaje mi się, że powinien mieć jakieś 900-950
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 8 gości