![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ja mam FF i przy 175/50/13 na IV biegu 220kmh zamyka szafe (nie wiem ile to oszukuje) niestey V balem sie wrzucic bo juz roche telepalo kola trzeba wywazyc.
Moderator: G0 Karcio
pirelli akurat sa z vwmalutki pisze:KLASSIK, musze przynac ze nie wylewasz za kolnierzsame rarytasy ladujesz do twej furki. juz te smoory to rarytas a nie wspomne juz o ttych pirellkach z hondy prelude ktore masz teraz zamontowane
cos tak czuje ze na wiosne twoje stadko pod maska sie rozrosnie po zamonotwaniu gaznikow
zycze wytrwalosci w projekcie
tez myslalem nad ITBWalus pisze:ostatnio chlopaki podsowaja mi pomysl zmajstrowania ITB i cioagle nad tym mysle w sumie ty juz masz gazniki wiec chyba nei ma sensu tego robic u ciebie no chyba ze chcesz ja pomysle,
sporo rozni sie ta moja skrzynia od tej twojej ??
Classic -KLASSIK pisze: [ Dodano: 26 Wrz 2007 13:05 ]
wpadl mi w łapy taki napis wiec postanowilem go przyczepicz do grilla
[url=http://img206.imageshack.us/img206/6862 ... wg1.th.jpg]Obrazek[/URL]
dziekiLeon_Wechtel pisze:kurde ,otwieram z ciekawości Twój temat a tu wita mnie kozacko odpicowana Jedyneczka,przejrzałem cały temat i nie żałuję![]()
Świetne MK1 ,jest masa pięknych mk2 i mk3 ale taką zadbaną i kozacką jedynkę widziałem na forum tylko kilka razy ,i zaraził mnie jedynką Walus gdy zajrzałem do jego tematu...,gratki za silnik 1,6 na dopingu ,aż mi wstyd za moje 1,6 RF 72KMale czas to zmienic
[ Dodano: 04 Paź 2007 11:54 ]
aha skąd wziąc skrzynię FM,FK i FD ,FF,tzn z jakiego modelu ? z GTI jakiegoś? i czy lepsze krótkie czy dłuższe przełożenie? wiem że zależy czy zależy mi na prędkości max czy na sprincie spod świateł ,mylę się?
napis znalazlem przypadkiem na allegrotomasz-beczkows pisze:No Hej. Napis Zajebi.... Mam Golfa MK I niestety z silnikiem 1,1. Zero tunningu co bardzo mnie cieszy. Skąd wziąłeś taki napis? przypadek czy allegro? Jestem nowy na forum i nie bardzo się łapię o co chodzi. nie jestem z gatunku ludzi których pochłania internet. siedzę tylko w pracy a znalazłem się tu z powodu właśnie mojego Mk I. nie mam co dać od siebie. ewentualnie mogę tylko powiedzieć że zamontowałem soboe podświetlenie w popielniczce i zamierzam zamontować je również w schowku. bedzie to automat i zapali się po otworzeniu. bardzo proste i na mój gust efektowne. no i pasuje do Golfów. ciężko znależć cokolwiek na necie do MK I. masz coś ciekawego? książke obsługi PL? lub cokolwiek fajnnego? jakiś pomysł, foty itd? Ja swojego auta nie zamierzam tunningować. nawet mowy nie ma o spilerach czy czymś podobnym. jak chcesz to napisz cos na forum czy jak wolisz na maila. [email protected] z góry dzięki a co do mojego Mk I to zamontowałem sobie automatyczną antenę z allegro za 70,00zl. wysuwa się po włączeniu radia sama. więc fajny bajer który nie zmienia image auta. zamierzam sobie też kupić chromowane ramki do tablic rejestracyjnyc. mozesz sie pochwalić jakimś fajnym pomysłem? Pozdro
tak juz troszke z nim rozmawiałem...dzięki za wyczerpujące info a co do kupna to niestety jeszcze troche musze poczekac,OC czeka z zapłatąo do skrzyni to fm byla montowan w golfie 1.6 gti,kolega ma chyba taka na zbyciu
bardzo dobra skrzyni,krotkie przelozenia,super przyspiesznie
skrzynia FM najlepij pracuje z silnikiem 1.6 EG,z innymi sie nie sprawdza
mzoesz zalozyc FF,ma dluzsze przelozenia ale auto tez sie ladnie zbiera,widzialem taka na allegro i latwiej ja dostac gdyz jak sie nie myle byla montowana w scirocco
jezeli zalezy ci na sprincie i przyspiesznieu to polecam FM,chociaz tez sprawdza sie w trasie,a jak chcesz sie skupic na predkosci maksymalnej oraz w miare dobrym przyspieszniu to polecam FF,mowiemy tu o piecio biegowych skrzyniach
mozge ci zaproponowac jeszce skrzynie GC cztero biegowa,mam taka jak bys byl zainteresowany
aaaaa,zagadaj do Walusa on ma FF wiec powie ci jak sie na niej smiga
nie ma za coLeon_Wechtel pisze:tak juz troszke z nim rozmawiałem...dzięki za wyczerpujące info a co do kupna to niestety jeszcze troche musze poczekac,OC czeka z zapłatąo do skrzyni to fm byla montowan w golfie 1.6 gti,kolega ma chyba taka na zbyciu
bardzo dobra skrzyni,krotkie przelozenia,super przyspiesznie
skrzynia FM najlepij pracuje z silnikiem 1.6 EG,z innymi sie nie sprawdza
mzoesz zalozyc FF,ma dluzsze przelozenia ale auto tez sie ladnie zbiera,widzialem taka na allegro i latwiej ja dostac gdyz jak sie nie myle byla montowana w scirocco
jezeli zalezy ci na sprincie i przyspiesznieu to polecam FM,chociaz tez sprawdza sie w trasie,a jak chcesz sie skupic na predkosci maksymalnej oraz w miare dobrym przyspieszniu to polecam FF,mowiemy tu o piecio biegowych skrzyniach
mozge ci zaproponowac jeszce skrzynie GC cztero biegowa,mam taka jak bys byl zainteresowany
aaaaa,zagadaj do Walusa on ma FF wiec powie ci jak sie na niej smiga![]()
na razie bede kompletował części do przeróbek tj wałek 2E,zawory PG itp itd,ale bedę pamietał o skrzyni kumpla jakby co
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości