Jakie klocki hamulcowe
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Kuntekinte
- Użytkownik
- Kontakt:
Jakie klocki hamulcowe
Witam, na dniach będę musiał wymienić klocki z przodu.Jakie klocki byście polecali,jakiej firmy i jakie są koszta orientacyjnie.Nie chciał bym by w sklepie wciskali mi jakieś drogie kupa.
Ostatnio zmieniony czw maja 21, 2009 08:16 przez Kuntekinte, łącznie zmieniany 1 raz.
Squad nocne mary :satan:
moim zadaniem mają być dobre i nie piszczeć, w średniej cenie nigdy najtańsze. Przodu jeszcze nie wymieniałem a do tyłu założyłem Textary i na razie jestem zadowolony, jeszcze za jakiś miesiąc przód wymienię bo mi piszczą a ja tego nienawidzę. Na pewno nie piszczą Lucasy ale są drogie mimo to do drugiego autka takie założyłem (130pln za przód)
- Kuntekinte
- Użytkownik
- Kontakt:
- Kuntekinte
- Użytkownik
- Kontakt:
[quote="wojteks"]ja pisałem o piszczeniu "z definicji" czyli jak założysz nowe klocki to po położeniu nogi na hamulcu albo hamowaniu piszczą jak hamujący autobus (jeżeli pamiętasz stare piszczące autosany) a to strasznie drażni[/quot
wiem ze o tym pisałeś mam tak przy rowerze mi zaczęły kilka dni temu piszczeć ale to ze względu na zużycie raczej gdyż na nich jeżdżę od kiedy kupiłem auto czyli jakieś 10 tys. km a nie wiem ile poprzedni właściciel.do tego wydaje mi się ze troszkę gorzej zatrzymuje się auto wiec dlatego mam zamiar wymienić na daniach
wiem ze o tym pisałeś mam tak przy rowerze mi zaczęły kilka dni temu piszczeć ale to ze względu na zużycie raczej gdyż na nich jeżdżę od kiedy kupiłem auto czyli jakieś 10 tys. km a nie wiem ile poprzedni właściciel.do tego wydaje mi się ze troszkę gorzej zatrzymuje się auto wiec dlatego mam zamiar wymienić na daniach
Squad nocne mary :satan:
- Kuntekinte
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: [MKIII]Klocki hamulcowe
Ja chyba kupie sobie ferodo [ok] Jak nie bede miał za dużo sosu to Premier a jak więcej to ds 2000
Jeździłem wcześniejszym autem na ferodo i auto lepiej hamowało , klocki nie przegrzewały sie tak szybko i nie piszczały
Jeździłem wcześniejszym autem na ferodo i auto lepiej hamowało , klocki nie przegrzewały sie tak szybko i nie piszczały
- Kuntekinte
- Użytkownik
- Kontakt: