Witam.... Od pewnego czasu dziwnie buczy mi wspomaganie... Wydaje mi sie że przy skręcie w prawo słychac je donośniej, a w lewo troche mniej... Nie wiem zbytnio o co chodzi, bo autko kupiłem z miesiąc temu.... sprawdzałem płyn - jest norma tak jak powinno być, żadnych wycieków nie widać....
Proszę o jakies wskazówki z waszej strony. Z góry dzięki...
Jeśli to jakoś by pomogło to dodam ze jest to:
Golf III 1.9 TDI
rocznik 1995
buczenie wspomagania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- hakersharp
- Nowicjusz
Jedyne co tam może buczeć to pompa wspomagania.
Dzieje sie to tylko jak skręcisz kołami na maxa?
jeśli nie ma luzu na wałku pompy to proponowałbym wymienić płyn.
Płyn febi jest najlepszy tylko trzeba uważać bo są dwa kolory jak dobrze pamiętam to niebieski i zielony..
Jeśli by to nie pomogło to raczej pompa sie kończy
Dzieje sie to tylko jak skręcisz kołami na maxa?
jeśli nie ma luzu na wałku pompy to proponowałbym wymienić płyn.
Płyn febi jest najlepszy tylko trzeba uważać bo są dwa kolory jak dobrze pamiętam to niebieski i zielony..
Jeśli by to nie pomogło to raczej pompa sie kończy
Ostatnio zmieniony czw paź 25, 2007 17:31 przez lovelos, łącznie zmieniany 2 razy.
- hakersharp
- Nowicjusz
- hakersharp
- Nowicjusz
a jak ma luzy to do wymiany??? A co do płynu to przeciez na nim wcześniej normalnie chodziło - nic nie buczało, teraz ostatnio coś tylko zaczeła....
Sprawdze ten wałek jutro jakby co to dam znać to może coś jeszce mi podpowiesz
dodam jesczeże jak rano go odpale i pojade gdzieś puki jest jeszcze dobrze nierozgrzany to nie buczy tylko dopiero po jakimś czasie
Sprawdze ten wałek jutro jakby co to dam znać to może coś jeszce mi podpowiesz
dodam jesczeże jak rano go odpale i pojade gdzieś puki jest jeszcze dobrze nierozgrzany to nie buczy tylko dopiero po jakimś czasie
Ostatnio zmieniony czw paź 25, 2007 18:37 przez hakersharp, łącznie zmieniany 1 raz.