ile paliwa jest w zbiorniku gdy wskazówka maksymalnie spadał
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: ile paliwa jest w zbiorniku gdy wskazówka maksymalnie sp
teoretycznie jak wskazówka leży to nic nie powinno byćmichalj89 pisze:czy ktos wie ??
czyli ??
ja kurcze ujechałem na lezacej wskazówce jakies 5km i samochód normalnie jechał i dojechałem do CPNu na szczescie
ale chciałbym wiedziec czy jest tam jakis zapas który ubezpiecza przed spaleniem pompki paliwa bo czesto mi sie zdarza zapomniec o zatankowaniu i zawsze jade w strachu nalezacej wskazówce do CPNu
ja kurcze ujechałem na lezacej wskazówce jakies 5km i samochód normalnie jechał i dojechałem do CPNu na szczescie
ale chciałbym wiedziec czy jest tam jakis zapas który ubezpiecza przed spaleniem pompki paliwa bo czesto mi sie zdarza zapomniec o zatankowaniu i zawsze jade w strachu nalezacej wskazówce do CPNu
michal
a mnie zastanawiaja takie wypowiedzi, przeicez i tak pompa zasysa z dna to jaka jest roznica czy jest pelny czy nie? jak sa syfy to i tak zassa przeciez, a jak ci wsypie" garsc piachu" do pelnego baku to co nie zassa ci???prostojtm pisze:Jak kolega Szosownik powiedzial jezdzac w ten sposob wykonczysz pompke paliwa a i przy tym lapiesz syf z dna baku