Pierścienie dystansowe pod głośnik golf III ???
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Pierścienie dystansowe pod głośnik golf III ???
Cze panowie
czy można gdzieś dostać pierścienie dystansowe pod głośnik, typowe do golfa III do przednich drzwi ???
pozdrawiam
czy można gdzieś dostać pierścienie dystansowe pod głośnik, typowe do golfa III do przednich drzwi ???
pozdrawiam
Kazek
Czy ktoś zna jakieś stronki poświęcone motocyklom M-72
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Cze
No i właśnie zrobiłem sam od początku do końca. Niedługo będzie do tego obszerna dokumentacja fotograficzna. Jestem bardzo ciekaw opini i uwag fachowców.
Ale satysfakcję mam z tego zajeb...tą . No i najważniejsza sprawa czy nakład włożonej pracy będzie adekwatny do efektów.
Pozdrawiam wszystkich.
No i właśnie zrobiłem sam od początku do końca. Niedługo będzie do tego obszerna dokumentacja fotograficzna. Jestem bardzo ciekaw opini i uwag fachowców.
Ale satysfakcję mam z tego zajeb...tą . No i najważniejsza sprawa czy nakład włożonej pracy będzie adekwatny do efektów.
Pozdrawiam wszystkich.
Kazek
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Zakupić powinieneś płyte mdf kawałek tak aby wydało ci na cztery sztuki grubość płyty 32mm wycinasz cztery pierścienie o wymiarach dostosowanych pod głosnik dwa pierścienie idą w całości natomiat z pozodtałych dwóch wycinasz w poprzek półkciężyc dopasowując go w wolną szczelinę miedzy pierścieniem a blachą alu jesli zrobisz tak jak to pokazałem w FAQ.
TUTENHAMON