win32 pisze:#3 czy symbole przy kratkach nawiewów powinny być podświetlane ? czy to tylko dodatek do wersji U.S , bo u mnie jest ciemno , a tu świecą K L I K
Dokładnie jak napisał
Glocu to są kratki od VW Bora. Są zamykane całością i mają podświetlane cyferki

Tutaj masz dechę z takimi kratkami
http://moto.allegro.pl/item424438375_vw ... irbag.html . Koleś sprzedaje samą dechę, a o kratki jak chcesz to go zapytaj. Tylko jak będziesz miał zamiar kupić to pilnuj żeby były razem z ramkami montażowymi, bo bez nich nie zamontujesz. Ja za taki komplet zapłaciłem 160zł + wysyłka.
win32 pisze:#2 - Czujnik temperatury na desce - on pokazuje temp wody, oleju czy ?? , planuję wstawienie dodatkowych zegarów ciśnienia i temperatury oleju i nie chcę dublować zegara

tj chcę mieć temp oleju i wody a nie dwie wersje tego samego

Jeśli masz na myśli wskaźnik temperatury w liczniku (też w MFA) to jest to temperatura w układzie chłodzenia, zatem temperatura wody/płynu.
win32 pisze:#1 - zderzak U.S + obrysówki.
Co potrzebuję do przekładki ? , wystarczy sama listwa z obrysówkami , czy samo poszycie z listwą? , a może potrzeba jakichś "głębszych elementów ?
Kiedyś na jakiejś niemieckiej stronce widziałem fotorelację z montażu takiej listwy z obrysówkami. Zabawa polegała na zdjęciu starej listwy, puszczeniu kabli od postojówek i założeniu listwy US. Nie było zdjęć ze zmiany zderzaka czy coś, więc wnioskuję, że wystarczy zamienić samą listwę na wersję US.