![helm :helm:](./images/smilies/helm.gif)
ASZ+jakiś wynalazek Karambola (miałem potraktować jak GT22 więc tak potraktowałem)
Wykresy programów na przełączniku - lajcik i prawie hardcore (chce jechac więcej)
http://images38.fotosik.pl/76/4a952ade858be08d.jpg
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Nie chce mi się zaczynać flejma....Gobo90 pisze:a gt22 ile może dmuchnąć bezpiecznie ?
Pies to srał, to wszystko się okazuje na kreskachSToRM pisze:Beda krecic nosami ze malo momentu i wogole inercja
heh, cały czas sie jeździ na granicy dymienia jak sie ostro dłubie dieslauysy pisze:Tak mniejwiecej 4700-4800 obr to w dieslu tzw "granica dymienia"
akurat ta inercja pokazuje mniej niz MAHA troszke KM..uysy pisze:SToRM napisał/a:
Beda krecic nosami ze malo momentu i wogole inercja
Pies to srał, to wszystko się okazuje na kreskach
I jak za mało? za dużo... Jak nie na jednym sofcie to na drugim... I w ogóle jak to przełączane???
Bezedura no chyba, że we wszystkich TDkach obrotek kłamie. Da się diesla kręcić wysoko. Nie wiem jednak, jak się to ma, do silników z wtryskiem bezpośrednim.wesol pisze:Tak mniejwiecej 4700-4800 obr to w dieslu tzw "granica dymienia" Drastycznie spada moment obr i dalsze wkrecanie silnika powoduje juz spadek mocy a nie wzrost. Diesle sie kreci do 4500. To wynika z ich zasady dzialania. Nie da si etego przeskoczyc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości