gaz i przeglad

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
dragonB2
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

gaz i przeglad

Post autor: dragonB2 » pn wrz 19, 2005 19:35

witam
termin zalozenia gazy wypada mi wtedy co przegladu mam pytanie czy robic przeglad po zalozeniu gazy czy przed?

Awatar użytkownika
TACYK
Vw master
Vw master
Kontakt:

Post autor: TACYK » pn wrz 19, 2005 19:42

Odpowiedz jest prosta jesli zalozysz gaz i z nim pojedziesz na przeglad zaplacisz 60 zeta wiecej a chyba kazdy sie domysla ze w nowej instalce gazu przegladu z miejsca nie trzeba.Pozdrawiam :pub:

!!!ADRENALINA UZALEŻNIA!!!

Awatar użytkownika
dragonB2
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: dragonB2 » pn wrz 19, 2005 19:57

TACYK pisze:Odpowiedz jest prosta jesli zalozysz gaz i z nim pojedziesz na przeglad zaplacisz 60 zeta wiecej a chyba kazdy sie domysla ze w nowej instalce gazu przegladu z miejsca nie trzeba.Pozdrawiam :pub:
wielkie dzieki :pub: wlasnie nie bylem pewien czy ktos nie bedzie chcial tego zkontrolowac jak zostalo zalozone :jezor:

Awatar użytkownika
szyki
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: szyki » wt wrz 20, 2005 19:59

TACYK pisze:Odpowiedz jest prosta jesli zalozysz gaz i z nim pojedziesz na przeglad zaplacisz 60 zeta wiecej a chyba kazdy sie domysla ze w nowej instalce gazu przegladu z miejsca nie trzeba.Pozdrawiam :pub:
zgadzam się.
jakiś czas temu byłem na stacji diagnostycznej i widziałem jak sprawdzano mkII.
gość chciał sobie zrobić normalny przegląd.
diagnosta pobadał kilka standardowych rzeczy w aucie, na instalację gazową nawet nie spojrzał, po czym wystawił rachunek na około 60 zł więcej za instalkę.

kolejne pieniądze dla naszego Państwa za nic.
sorry za tą konkluzję.

pozdr.

allebazi

Post autor: allebazi » wt wrz 20, 2005 20:10

I tak i tak musisz zrobic przeglad bo jak cie koledzy zatrzymaja to bedziesz mial nieprzyjemnosci (tak jak ja) :grrr: :grrr: :grrr:

wojteks
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: wojteks » wt wrz 20, 2005 21:10

allebazi pisze:I tak i tak musisz zrobic przeglad bo jak cie koledzy zatrzymaja to bedziesz mial nieprzyjemnosci (tak jak ja) :grrr: :grrr: :grrr:
przegląd musisz zrobić w terminie a jeżeli gaz zamontujesz 1 dzień później to przegląd z gazem będzie dopiero za rok przy następnym przeglądzie. Teraz przeglądu gazu się nie robi po montażu (warsztat daje homologację na instalkę) a tylko przy okazji normalnego przeglądu który jest coś z 60pln droższy od normalnego.

Pozdrawiam
wojteks

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”