SKRZYPIENI W VW3 PODCZAS PUSZCZANIA HAMULCA NOZNEGO
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
SKRZYPIENI W VW3 PODCZAS PUSZCZANIA HAMULCA NOZNEGO
PODCZAS PUSZCZANI HAMULCA PISZCZY NIEWIEM CZY TO NATURAL CZY NIE
Ale co Ci piszczy? Pedał chamulca, czy słychać to z bębnów. Jeżeli z bębnów to da się to zlikwidować. Trzeba zrzucić bębny i wyczyścić i przesmarować(WD 40 pomoże) wszystko w środku (oczywiście oprócz szczęk i bębnów wewnątrz hehe) prawdopodobnie trze Ci tak jak było u mnie kant szczęki o tylną obudowę bębna.
Flanel ma całkowitą rację - to jest normalna przypadłość golfów zarówno mk2 jak i mk3. Trza rozebrać i pzresarować jesli drażni lub się przyzwyczaić
[ Dodano: Czw Wrz 22, 2005 11:24 pm ]
Flanel ma całkowitą rację - to jest normalna przypadłość golfów zarówno mk2 jak i mk3. Trza rozebrać i pzresmarować jesli drażni lub się przyzwyczaić
Flanel ma całkowitą rację - to jest normalna przypadłość golfów zarówno mk2 jak i mk3. Trza rozebrać i przesmarować jesli drażni lub się przyzwyczaić
Flanel ma całkowitą rację - to jest normalna przypadłość golfów zarówno mk2 jak i mk3. Trza rozebrać i pzresmarować jesli drażni lub się przyzwyczaić
Flanel ma całkowitą rację - to jest normalna przypadłość golfów zarówno mk2 jak i mk3. Trza rozebrać i przesmarować jesli drażni lub się przyzwyczaić
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
U mnie to samo
ale ja stawiam na taki uchwyt (dzwigienke) pociągającą linkę ona w momęcie puszczania hamulca się obraca na takim trzpieniu, jak on jest nie nasmarowany to tak piszczy - tylko w momecie puszczania hamulca. Są to okolice bębnów i dotyczy to także hamulca ręcznego.
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V