Nie działa centralny zamek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie działa centralny zamek
Tak jak w opisie nie działa mi centralny zamek... cała pompka w bagażniku jest sprawna gdyż wkładałem ja do samochodu kolegi i działała... jak mogę szybko i łatwo sprawdzić co jest nie tak...
dodam również że np od czasu do czasu zamyka się wlew paliwa sam od siebie...
dodam również że np od czasu do czasu zamyka się wlew paliwa sam od siebie...
Ostatnio zmieniony sob kwie 11, 2009 19:07 przez szortow, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Skoro pompka jest ok to musi byc nieszczelnosc w ukladzie. Braciak mial podobna sytuacje, u niego jeszcze bezpiecznik sie palil gdy zamykal central.
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
noo wlasnie zapomnialem dodać że dmuchałem w ten wężyk i ssałem... wszystko ladnie sie zamykało i otwierało... a bezpiecznik sprawdziłem i też jest wporządku...Gitner pisze:Skoro pompka jest ok to musi byc nieszczelnosc w ukladzie. Braciak mial podobna sytuacje, u niego jeszcze bezpiecznik sie palil gdy zamykal central.
Ostatnio zmieniony sob kwie 11, 2009 20:06 przez szortow, łącznie zmieniany 1 raz.
cała pompka jest sprawna gdyż sprawdzałem ją u kolegi... i chodziła wporządku...lasot pisze:Może elektronika tej pompki wilgoci złapała. Rozbierz, oczyść ścieżki jeśli trzeba, podsusz - może pomoże.
[ Dodano: 11 Kwi 2009 20:28 ]
A ma ktoś może schemat poszczególnych pinów w tej kostce od pompki... żebym mógł sprawdzić czy może gdzieś na przewodach w samochodzie coś nie styka...
przy pedałach po lewej stronie wychodzi wiązka z drzwi. dobrze nie pamiętam musisz poszukać schematy. chodzi mi po prostu abyś podłączył prąd czyli plus na przewód od zamka i będziesz wiedział czy to przewody czy może w klamce coś zdechło
[ Dodano: Sob 11 Kwi, 2009 ]
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic492906.html
[ Dodano: Sob 11 Kwi, 2009 ]
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic492906.html
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- tympy mechanik
- Forum Master
- Kontakt: