: http://www.re5pect.pl/index.php?product ... rod_id=343 czy może polecicie mi cos innego? a ze juz niedługo wiosna :green_fuck: to czas zacząć zbierać graty na fmic
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Uwazam ze jak auto nie jest budowane pod zawody, do sportu czy wiecznie upalane to IC ARL obsluzy nawet GT22 bez krepacji a to juz moce ponad 200KMpawel99 pisze:IC z arl starcza do 200 koników Potem to już coś większego
IC od ARL starcza do 220km sprawdzone, ten IC z linka do 200km raczej nie starczy montowałem takie na moce 170km i było wporządku. Z wysokością 18cm powinien być w sam raz, teraz u siebie mam 23 na dużym turbo i bardzo dobrze chłodzi.pawel99 pisze:IC z arl starcza do 200 koników Potem to już coś większego
tak jak rob555 mowisz ja auta nie potrzebuje do wiecznego upalania itd. (fakt ze mam cięzką syre) ale tak zeby czasem cos po grunwaldzie pogonic ciekawego z kreskirob555 pisze:Uwazam ze jak auto nie jest budowane pod zawody, do sportu czy wiecznie upalane to IC ARL obsluzy nawet GT22 bez krepacji a to juz moce ponad 200KM
Ten IC z oferty respecta to chinol o malo wydajnym rdzeniu. Na moje powinienes wybrac cos wiekszego albo o lepszym rdzeniu.
luki chodzi o to ze ajma to raczej nie warto do ponad 200 ps pchać bo to chyba za duze obciązenia jak dla tej jednostki bo pewnie dałoby rade ale po co? zeby po miesiacu sie rozjechal to szkoda siana itd a ja chce auto ktore bedzie troszke sie juz bujalo :p a nie zeby stalo pod domem czy w warsztacie :/luki-TDI pisze:IC od ARL starcza do 220km sprawdzone, ten IC z linka do 200km raczej nie starczy montowałem takie na moce 170km i było wporządku. Z wysokością 18cm powinien być w sam raz, teraz u siebie mam 23 na dużym turbo i bardzo dobrze chłodzi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 5 gości