Witam posiadam golfa 3 w benzynie 1,4 bez gazu.
Mam problem mianowicie auto odpala a po chwili odrazu gasnie cos jakby odcinało dopływ benzyny. ostatnioa wynieniana była pompa paliwa, filtr, swiece i było wszystko ok przez ok 2 miesiace ale znow cos sie stało. sprawdzałem dopływ banzyny do wtrysku i tez jest wszystko ok ale wciaz gasnie tuż po odpaleniu. grzy wcisnie sie pedał gazu i przekreca sie stacyjka na zapłon i spowrotem i tak szybko przez kilka razy to nie gasnie ale gdy tylko sie pusci kluczyk to silnik gasnie.
nie mam pojecia co moze byc powodem moze stacyjka??mozę ja wymienic lub kostke w stacujce??
Prosze o pomoc!!!!!!!!!
problem z odpaleniem!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
A idzie samemu to ominąć czy bez elektromechanika się nie obejdzie?? a i jaka byłaby tego cena w razie wizyty u niego?
nie orientuje sie ktos??
[ Dodano: 16 Kwi 2010 18:42 ]
Juz zrobiłem dostałem sie do tego immo wyciągałem i włożyłem wiązki które tam wchodzą i auto juz normalnie pali widocznie któraś z nich sie poluzowała. w sumie nie ma sie o dziwic jak mamy takie piekne drogi(dziura na dziurze) :/
Wielkie dzięki wszystkim za pomoc!!!
nie orientuje sie ktos??
[ Dodano: 16 Kwi 2010 18:42 ]
Juz zrobiłem dostałem sie do tego immo wyciągałem i włożyłem wiązki które tam wchodzą i auto juz normalnie pali widocznie któraś z nich sie poluzowała. w sumie nie ma sie o dziwic jak mamy takie piekne drogi(dziura na dziurze) :/
Wielkie dzięki wszystkim za pomoc!!!