central zamek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Kontakt:
central zamek
witam.wlasnie montuje sterownik do centralnego zeby miec pilot.przeszukalem forum jak to zrobic i znalazlem zdjecia itd. ale jak podlaczylem tak jak tam bylo opisane to poprostu spalilem bezpiecznik.wrzucam zdjecia i prosze o nie usuwanie jak i pomoc.dziekuje
- LoLs
- Forum Master
- Auto: bmw
- Kontakt:
centralny masz ale chciałeś dopiąć moduł żeby było zamykanie z kluczyka nic prostszego aby napisz jaki dokupiłeś moduł z kluczykami to ci powiem co i jak lub dzwon 695782189animag18 pisze:centralny juz tam byl,teraz tylko chcialem dorzucic pilot.
Ostatnio zmieniony wt maja 11, 2010 22:59 przez LoLs, łącznie zmieniany 1 raz.
[URL=https://meettomy.site]Sexy Womans in your town[/URL]
LoLs, Witam
Widze ze jestescie ekspertami od centralek:)
Mam pytanko:
Jak podpiac pod kierunki centralny zamek gdyz przegladalem niektore posty i sterowniki centralki posiadaly dodatkowe wyjscie na kierunki a w moim jest tylko jedno wyjscie.
Wychodza 4 kalble do silownika sterujacego, 2 kable zasilajace i para kabli do alarmu.
Wiem ze niektrore centralki sa specjalnie przystosowane pod kierunki ale i takie mozna podlaczyć prosze o pomoc
pozdro...
Widze ze jestescie ekspertami od centralek:)
Mam pytanko:
Jak podpiac pod kierunki centralny zamek gdyz przegladalem niektore posty i sterowniki centralki posiadaly dodatkowe wyjscie na kierunki a w moim jest tylko jedno wyjscie.
Wychodza 4 kalble do silownika sterujacego, 2 kable zasilajace i para kabli do alarmu.
Wiem ze niektrore centralki sa specjalnie przystosowane pod kierunki ale i takie mozna podlaczyć prosze o pomoc
pozdro...
Rafi