golf2-nie trzyma obrotow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
golf2-nie trzyma obrotow
mam problem a mianowicie mam golfa 2 1.8 ktory nie trzyma obrotow zamiast utrzymywac ok 1000/min trzyma ok 500/min i gasnie po chwili czy to jest wina tylko silniczka ktory odpowiada za niskie obroty czy moze czegos innego?
[ Dodano: Czw Sty 19, 2006 15:21 ]
a i jeszcze jedno jak rozgrzeje silnik i odpale po kilkunastu minutach to jest ok i trzyma te pieprzone obroty
a i jeszcze jedno jak rozgrzeje silnik i odpale po kilkunastu minutach to jest ok i trzyma te pieprzone obroty
Obroty takze mi faluja nie zawsza zazwyczaj jak np stoje w korku i ruszam i sie zatrzymuje ale reguluje troche pedalem gazu i jest ok i wydaje mi sie ze jest to wina przeplywomierza ale zaznaczam ze tylko tak mi sie wydaje.ttomasb pisze:jak ja mialem zepsuty krokowy to mialem zupelnie inne objawy,mianowicie obroty skakaly z 1000-3000 zamiast trzymac sie rowno
-
- Ma gadane
Re: golf2-nie trzyma obrotow
Panie napisz najpierw co za silnik masz jakie oznaczenie ??borys77 pisze:mam problem a mianowicie mam golfa 2 1.8 ktory nie trzyma obrotow zamiast utrzymywac ok 1000/min trzyma ok 500/min i gasnie po chwili czy to jest wina tylko silniczka ktory odpowiada za niskie obroty czy moze czegos innego?