no to kupujemy lampke z allegro np z audi A6
wymontowujemy z niej potrzbene nam lampki
z nasz orginalnej wymontowanej lampki trzeba troche powycienac i powiercic,
najpierw wycinamy 2 plastiki ze srodka
nastyepnie przewiercamy dziurki i zdejmujemy ta zewnetrzna oslonke w tym wiekszym plastiku musimy wyciuac wieksze dziury weby weszly w nie lampki
co do wielkosci wiertel to trzeba to oko robic, ja najpier 3 przewiercilem potem 5, pozneij jeszcze czymsc wiekszym
no i dopasowujkemy lampki i wklejamy je na np gluegana
i wychodzi z tego cos takiego
teraz kabelki, mase mamy w pierwszej szynie najblizej srodka, ta sciezka najblizej naszych burdelowek
+ trzeba podlaczyc do np regulacji jasnosci swiecenia swiatel, niepamietam ktory pin bo bylo ciemno i na chybil trafil robilem
wyrstarczy odkrecic maly dasze pod lusterkiem zdlac tapiserke slupka i przerzucic kabelek do przelacznikow.
tak wyglada gotowa lampka, postaram sie dzis wrzucic foto w aucie jak to swieci i jak wyglada
a tak swieci
[MK4] Jak zrobic lampke W8 :D
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Ostatnio zmieniony czw lip 08, 2010 14:31 przez pekol, łącznie zmieniany 1 raz.
Służę pomocą z VAG
kornat, nieststy fotek z wnetrza nie mam ale w aucie jest taka ładna czerwona poswiata na srodku
podpinasz sie do masy w lampce, + poprowadziłem osobnym kabelkiem z regulacji oswietlenia deski i przyciskow ( bodajrze szaro niebieski kabelek)
podpinasz sie do masy w lampce, + poprowadziłem osobnym kabelkiem z regulacji oswietlenia deski i przyciskow ( bodajrze szaro niebieski kabelek)
Służę pomocą z VAG