Witam.
Moim problemem jest nie działająca elektryczna szyba w tylnych lewych drzwiach mojego mk3.
Po naciśnięciu przycisku otwierania zarówno w drzwiach jak i z przodu na konsoli szyba nie opuszcza się, słychać tylko takie cyknięcie w drzwiach za każdym razem jak nacisnę stycznik (włącznik). Sam stycznik przekładałem do drugich drzwi i tam działa. Co może być przyczyną niesprawności mechanizmu otwirania szyby?
Proszę o wskazówki co mam sprawdzić.
MK3 1997r
Elektryczna szyba
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Lukasz_mk2
- Forum Master
Elektryczna szyba
pierw sprawedzić przelotkę między słupkiem a drzwiami czy aby któryś z kabli się nie "przełamał"
Elektryczna szyba
U mnie przytopił się ten plastik co trzyma szczotki.
Jak byś doszedł że padł ci wirnik to mam dobry wirnik i mogę go odsprzedać.
Jak byś doszedł że padł ci wirnik to mam dobry wirnik i mogę go odsprzedać.
Moja dorożka - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=325090
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz
- Diamondboy
- Nowicjusz
Elektryczna szyba
Sprawdź czy wyłączyłeś blokadę do tylnich szyb Miałem podobny przypadek ale z szybą od kierowcy i tak jak napisał Gawor przepalił się ten plastik co takie szczoteczki trzyma.
- macbu
- Użytkownik
- Kontakt:
Elektryczna szyba
jak kolega wyzej kable w słupku... w tylnych lewych drzwach dzieje sie to najszybciej... pozniej dopada reszte
Macbu