[mk2/mk3] Jak rozebrać maglownicę???

Tutaj piszemy tylko o problemach związanych z podwoziem i zawieszeniem

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

wolf747
Niesolidny sprzedawca
Niesolidny sprzedawca

Post autor: wolf747 » pt wrz 03, 2010 20:20

witam. mam taki problem, chciałbym rozebrać maglownicę ze wspomaganiem na drobne kawałki, ale nie wiem jak się za to zabrać, maglownica pochodzi od seata toledo mk2 ale jest identyczna jak w golfach 2/3 pomoże ktoś? szukałem w google i nic

smaruj gofera dżemorem!!!

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » pn wrz 06, 2010 14:55

Szukałeś??? Na dole jest okienko googli nakierowanych na to forum

http://www.google.pl/custom?domains=for ... cof=&hl=pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

wolf747
Niesolidny sprzedawca
Niesolidny sprzedawca

Post autor: wolf747 » pn wrz 06, 2010 18:27

jak bym znalazł w google to bym nie zakładał nowego postu geniuszu. szukałem nawet na stronach po angielsku i nic. nie interesuje mnie regeneracja tylko rozebranie na czynniki pierwsze w celu wyczyszczenia, ponieważ ja głupi przepłukałem układ benzyną i wszystkie syfy zatrzymały się w maglownicy i teraz nawet nie można ruszyć drążkiem :ass:

smaruj gofera dżemorem!!!

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » pn wrz 06, 2010 19:54

Tak jestem geniuszem, ponieważ link z fotkami do rozbiórki znalazłem w pierwszym z tnknoty dać :ass:

Zdawało mi się że oczywiste jest że do regeneracji trzeba rozebrać maglownicę. Weź troszkę się postaraj samodzielnie. Jest dział FAQ, jest wyszukiwarka, wystarczy trochę chęci, nie będzie nikt opisywał tego co już zostało opisane,

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Podwozie i zawieszenie”