1.czy to dobra cena?
2.czy trzeba coś przerabiac w instalacji elektrycznej?
3.jak bym nakleił folię żółtą na nie to by mi nie wlepili mandatu czy coś?
4.jak mógłbym założyć żebym włączał i wyłączał?
Jeszcze o coś zapytam jak ni e zapomnę

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
dobra, ja za taką cenę sprzedaję bardzo ładne halogeny, gdzie szkła nie są wypiaskowane od kamyczkówdrrudykn46 pisze:1.czy to dobra cena?
odp:drrudykn46 pisze:2.czy trzeba coś przerabiac w instalacji elektrycznej?
luki07 pisze:dobrabiasz sobie wiazke od halogenow do wtyczki nad chlodnica, montujesz i swieci
znajomy ma tak obklejone, jeździ i nikt się nie czepia, wszystko zależy na kogo trafiszdrrudykn46 pisze:3.jak bym nakleił folię żółtą na nie to by mi nie wlepili mandatu czy coś?
odp:drrudykn46 pisze:4.jak mógłbym założyć żebym włączał i wyłączał?
I chyba odpowiedziałem na Twoje wszystkie pytanialuki07 pisze:kupujesz wlacznik swiatel z opcja halogenow przednich
przeczytałem i tylko nie dowiedziałem się jak się podłączyć w desce rozdzielczej żeby to działało?bodzio232 pisze:http://www.vwvento-fans.com/porady/11.pdf poczytaj to
Ja w swoim mam te z czarnym tyłem i w jednym halogenie od żarówki stopiło mi sie całe jej mocowanie i... Odpadło...skaktus pisze:Te halogeny z linka mają czarny tył, a co za tym idzie plastikowy, i mimo że są Hella, bardzo szybko się wypalają. Szukaj halogenów które mają tył brązowy - wówczas jest on aluminiowy i lepiej oddaje ciepło a odbłyśnik tak nie schodzi od chwili świecenia.
Jak coś mam foto
To mugłbyś dać fotoskaktus pisze:Te halogeny z linka mają czarny tył, a co za tym idzie plastikowy, i mimo że są Hella, bardzo szybko się wypalają. Szukaj halogenów które mają tył brązowy - wówczas jest on aluminiowy i lepiej oddaje ciepło a odbłyśnik tak nie schodzi od chwili świecenia.
Jak coś mam foto
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości