Linka sprzęgła
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Linka sprzęgła
Witam kupiłem ostatnio nową linkę sprzęgła bo moja była jakaś kombinowane wywaliłem starą i dziś próbowałem założyć nową tylko coś nie trybi.
Linka wygląda tak:
I pytanie czy ta linka jest rozbieralna w jakiś sposób bo na dole ma zaciśnięta główke, facet zapewniał mnie że jest to linka do golfa 3 ale możliwe że się pomylił bo nie ma jak przecisnąć ją przez te otwory:
Stara miała nakrętkę od dołu ale możliwe że też nie była nawet od golfa...obstawiam że ta też nie pasuje ale bardzo proszę o wypowiedzi.
Linka wygląda tak:
I pytanie czy ta linka jest rozbieralna w jakiś sposób bo na dole ma zaciśnięta główke, facet zapewniał mnie że jest to linka do golfa 3 ale możliwe że się pomylił bo nie ma jak przecisnąć ją przez te otwory:
Stara miała nakrętkę od dołu ale możliwe że też nie była nawet od golfa...obstawiam że ta też nie pasuje ale bardzo proszę o wypowiedzi.
Linka sprzęgła
pistolet, po pierwsze jaki masz kod silnika w aucie i rocznik?
Zazwyczaj linki do skrzyń typu 020 są mocowane od strony skrzyni za pomocą dwóch blaszek i gumowej podkładki, znalazłem ilustrujący to rysunek na jakimś zagranicznym forum:
Zazwyczaj linki do skrzyń typu 020 są mocowane od strony skrzyni za pomocą dwóch blaszek i gumowej podkładki, znalazłem ilustrujący to rysunek na jakimś zagranicznym forum:
- cinekban87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Linka sprzęgła
i moja z abu podobna jakas
Passat B3 1.8 Rp 90 Rip
Polo II 1.4 92 Rip
Golf III 1.6 94 Sprzedany :[
Scirocco II 1.8 88 Rip
Scirocco II 1.8 90
Polo II 1.4 92 Rip
Scirocco II 1.8 88 Rip
Scirocco II 1.8 90
- cinekban87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Linka sprzęgła
podaj rok auta i oznaczenie silnik jak nie wiesz to pojemnosc
Passat B3 1.8 Rp 90 Rip
Polo II 1.4 92 Rip
Scirocco II 1.8 88 Rip
Scirocco II 1.8 90
Polo II 1.4 92 Rip
Scirocco II 1.8 88 Rip
Scirocco II 1.8 90
Linka sprzęgła
witam. ta linka jest od innej skrzyni, z lozyskiem oporowym. wymien linke na zwykla bo ta jest z samoregulatorem. i bedzie wszystko ok. ja mam silnik ABU i skrzynie do tej linki a wyglada ona tak:"http://moto.allegro.pl/skrzynia-biegow- ... 24658.html" foto z allegro