dziury w podłodze
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
dziury w podłodze
Witam. dzisiaj chciałem zmienić opony na letnie i jak popatrzyłem pod auto to trochę mnie zatkało. w podłodze wypadło kilka dziur nie wiem ile ich jest ale z 5 pewnie. wypadły one w miejscach gumowych zaślepek i takiej tez są wielkości może trochę większe. pytanie moje czy mogę to załatać mata szklana z żywicą epoksydowa?? jak to dobrze zrobić żeby pojeździć jeszcze trochę??. i w jakiej proporcji wymieszać żywicę z utwardzaczem??
fąfik
dziury w podłodze
no w sumie mam znajomego co razem zrobilibyśmy to migomatem. Ale tak zapytałem czy może ta mata było by tez dobrze. sam juz nie wiem jeszcze z 2 lata może bym chciał pojeździć moim golferem bo mam do niego sentyment
fąfik
dziury w podłodze
Witam. Ja to robiłem w grudniu ub. roku. Też miałem dziury w okolicach zaślepek z tyłu, tak pod nogami pasażerów. Zapłaciłem za spawanie i konserwację 190 PLN. Trzeba było rozebrać tapicerkę-dywaniki w środku i przewody paliwowe pod spodem. Teraz jest jak nówka. Pzdr.
- golfista_1993
- Mały gagatek
dziury w podłodze
Barankiem to sobie można brodę upiększyć a nie pod autem malować. Kup jakiś lakier np. Hammerite czy coś podobnego na rdzę. Po załataniu dziury, oczyszczeniu i odtłuszczeniu zaciapaj pędzlem i będzie super. Za jakiś czas jak kurz osiądzie to nie będzie śladu ze coś było ruszane Jak byś potrzebował pomocy, jak rozebrać tapicerkę w środku i dobrać się do podłogi - pisz na PW Pomogę !
Pozdrawiam ! ar_gos.
Pozdrawiam ! ar_gos.