problem z szybami elektrycznymi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam szybkie pytanko po zimie mam problem z otwieraniem szyb elektrycznych po obu stronach w momencie uruchomienia coś zgrzytnie stuknie i niekiedy szyba jedzie w dół a niekiedy stoi w miejscu (ale slychać jak silniczek pracuje) czy winne są te plastiki: http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-podn" onclick="window.open(this.href);return false; ... 38849.html ???
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Link nie działa, ale z tego co piszesz to na 90% będzie to wina tych właśnie uchwytów do szyby. Bez rozebrania nie da się na 100% tego powiedzieć, ale z dużym prawdopodobieństwem można tak gdybać
Proponuję naprawić,bo spadnie na dół w najbardziej nieodpowiednim momencie.Mi spadła 100km od domu w zimie
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Re: problem z szybami elektrycznymi
Znam takich co musieli z otwartym oknem z Dojczlandu do PL wrócić w zimie bo im dmuchawa nawaliła i szyby szroniały od środka Ponoć podróż życia byłabongo pisze:Proponuję naprawić,bo spadnie na dół w najbardziej nieodpowiednim momencie.Mi spadła 100km od domu w zimie
Pęd wymusza obieg powietrza,więc chyba długo w korkach staliguziolek pisze:Znam takich co musieli z otwartym oknem z Dojczlandu do PL wrócić w zimie bo im dmuchawa nawaliła i szyby szroniały od środka Ponoć podróż życia była
bez rozbierania sie nie obedzie
prawdopodobnie plastiki sie rozsypaly
prawdopodobnie plastiki sie rozsypaly
Demontaż tapicerki + blachy i przy kupnie - nie oszczędzaj ( wiem co mówię przerabiałem temat 3 razy ) == kup zestaw aluminiowy --- przeżyje auto a Ty będziesz szczęśliwy ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON