Nie wiem jak wy ale ja padłem jak to zobaczyłem:D Kto by pomyślał, że nazwisko może mieć takie znaczenie... a sam golfik niczym się nie wyróżnia.
źródło; http://www.motofilm.pl/2011/07/20/volks ... larow-fot/" onclick="window.open(this.href);return false;
Golf czwórka za 150 000... złotych....
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Z numeru blach wnioskuję że 2001r, może byłby wart swojej ceny gdyby były dywaniki z przodu...bo na brak szyb i luster w prądzie, klimy, grzanych stołków, halogenów, FISa (czy chociaż MFA), multikiery, kluczyków scyzoryków itp nie ma co narzekać, oferta godna uwagi
no to gość sobie troszeczkę zarobi na nim
Przed sprzedażą swojego auta sprawdźcie nazwisko poprzedniego właściciela może akurat jest kimś znanym i cena autka wzrośnie
Swoją drogą dałby ktoś z was 150 tys za golfa IV którym jeździła znana osoba ? Troszkę paranoja bo Golf jak Golf niczym się nie wyróżnia ten od innych
Przed sprzedażą swojego auta sprawdźcie nazwisko poprzedniego właściciela może akurat jest kimś znanym i cena autka wzrośnie
Swoją drogą dałby ktoś z was 150 tys za golfa IV którym jeździła znana osoba ? Troszkę paranoja bo Golf jak Golf niczym się nie wyróżnia ten od innych