W nocy z 20/21 lipca 2011r. w Katowicach na ul. Wróbli (os. Ptasie - Brynów) skradziono mojemu koledze Audi A3 Sportback (5d) 1.9tdi koloru ciemny grafit z 2005 roku. Znaki szczególne auta to dymione tylne lampy, tylna klapa bagażnika bez wycieraczki, brak oznaczeń silnika i modelu na klapie, przedni zderzak z wersji S-line, listwy drzwiowe również S-line, tylne szyba + boczne tylne przyciemniane, kierownica trójramienna. Gdyby ktoś widział takie auto lub zobaczył charakterystyczne części na allegro sprzedawane przez jednego sprzedawcę, to proszę o kontakt na nr tel. 501 686 616 lub na maila [email protected].
Zdjęcia samochodu:
Skradziono Audi A3 Sportback 05r. grafit - Katowice [21.07]
Moderator: VIP
Może podaj jeszcze numer rejestracyjny..
Takich aut jeździ jednak trochę, więc pewnie ułatwiłoby to identyfikację, przy założeniu, że blachy jeszcze są na aucie i stoi ono gdzieś i czeka na ochłonięcie, bo jak już jest rozbebeszone na graty to ciężka sprawa będzie.
Takich aut jeździ jednak trochę, więc pewnie ułatwiłoby to identyfikację, przy założeniu, że blachy jeszcze są na aucie i stoi ono gdzieś i czeka na ochłonięcie, bo jak już jest rozbebeszone na graty to ciężka sprawa będzie.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Widze ze twoje okolice czesto giną auta
Volkswagen Group is the best
- tulipan_sjz
- Użytkownik
- Kontakt:
Jedna rada: Katowice omijać z daleka nie parkować w nie oświetlonych i nie ruchliwych miejscach. Mojej siostrze wybito tylną szybę i ukradli wszystko co mogli od radia po cb ;( małego tego spod parkingu koło szkoly.