sticker bomb na vento! pomóżcie mi zdecydować!
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
witam mam vento i chce okleić sticker bombą.Jak uważacie która wersja jest najlepsza??? zrobiłem projekt w paintcie na zdjęciu innego vento... jak myslicie ktore wyjscie jest najlepsze??? pozdro
opcja1
opcja2
opcja3
opcja1
opcja2
opcja3
Ostatnio zmieniony śr wrz 28, 2011 17:54 przez vw-maly, łącznie zmieniany 1 raz.
sticker bomb!!!
oczywiśćie tylna klapa będzie oklejona z góry bo tego nie widać na foto ale zastanawiam się nad tyłem klapy i lewym błotnikiem
- matiz_1990
- Ma gadane
Re: sticker bomb na vento! pomurzcie mi zdecydować!
Wydaje mi się, że za dużą powierzchnie chcesz pokryć Myślę, że mniej lepiej by wyglądało, ale może takie wrażenie robi paint
Golf III 1.9 TDI 1Z :D Mroczny Parchu;)
sticker bomb na vento! pomurzcie mi zdecydować!
to może zdecyduje sie na opcje 3 lecz bez zderzaka...b o nie widziałem jeszcze venta z oklejonym tyłem wszyscy tylko maskę i prawy przedni błotnik robią.. a tył zostaje lysy...
dla porównwnia tak to wygląda na golfie
ale golf jest mniejszy niz vento... może macie jakieś swoje inne propozycje????
dla porównwnia tak to wygląda na golfie
ale golf jest mniejszy niz vento... może macie jakieś swoje inne propozycje????
- matiz_1990
- Ma gadane
O-o-o o właśnie o coś takiego jak na tym golfie mi chodziło Malina jak tak okleisz bo się to ładnie prezentuje Podeślij fotki Twojego wentyla to może się pokoszę o małe VT co byś miał lepszy podgląd od tego paintowego
Golf III 1.9 TDI 1Z :D Mroczny Parchu;)
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mi sie na Ventylu nie podoba oklejony tył. Tylny słupek pasówka, ale na tyle nie ładnie to wygląda. Ten golf właśnie ma ładnie bo na tyle ma 1 2 3 naklejki Proponuje iść całym progiem.. za drzwiami tylnymi w góre po słupku aż po dach i z dachu wprost pod tylnąlape i pod migaczem koniec.
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
no własnie chyba mi tez sie podoba 3tylko moze bez zderzaka... hm opcji jest mnustwo... tyko zdecydowac sie ciezko
to temat zakonczony... dzieki
to temat zakonczony... dzieki