Lampy - jak uzyskać taki efekt?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Lampy - jak uzyskać taki efekt?
Orientuje się ktoś może, czy lampy oklejone są jakąś folią, czy to oryginał ?? Chodzi mi o szkło
Lampy. Jak uzyskać taki efekt??
Albo jest to efekt warstwy antyrefleksyjnej napylanej na poliwęglan (fabrycznie) albo taki efekt daje nowa folia, ciężko okreslić. Mam też wrażenie że fotki nieco podkręcane są...
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Mnie też wydaje się że to jest fabryczne. Widziałem podobny efekt w Astrze II tylko mniej widoczny.
Ale wygląda to bardzo ciekawie
Ale wygląda to bardzo ciekawie
- Hankie
- Ma gadane
- Auto: Mała czeska torpeda w kombi
- Silnik: AZQ
A mi to z kolei zbyt śmierdzi wyglądem "kosmicznych technologii" tak jak fioletowe xenony nie widziałem na alledrogo żadnego stuffu dającego taki efekt (folia czy lakier do lamp). Pozdrawiam!
mkIII [1Z] - cały ori, z kaseciakiem
- Viriss
- Diesel Power
- Auto: Audi
- Silnik: 1z
http://polskajazda.pl/Samochody/Honda/Civic/30692" onclick="window.open(this.href);return false;
Widać już ktoś pytał właściciela ale odpowiedzi nie widać. Zawsze idzie zapytać samemu.
Widać już ktoś pytał właściciela ale odpowiedzi nie widać. Zawsze idzie zapytać samemu.
- barteKKK03
- V.I.P.
A to nie są przypadkiem pomalowane obudowy? Tak jak robi się smoked czarną farbą, to tu jest tryśnięte na niebiesko i daje takie refleksy na szkło
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Też pytałem właściciela, ale jeszcze nie odpisał. W opisie jest, że to Depo. Też na allegro i podobnych nie natknąłem się na takie folie. Chyba jednak to jest tak jak mówi skaktus i Hankie oryginał z warstwą antyrefleksyjną. A już myślałem, że uda mi się odświeżyć lampy w Golfie w nietypowy sposób
Chłopaki, to efekt nowych lamp...dziś sobie uświadomiłem że podobny efekt tęczy miałem w Sonarach zaraz po zakupie...
wg mnie to jest folia na lampy http://www.cartec.pl/index.php?action=s ... &idprod=51 efekt ksenonu a w lampach nowych zazwyczaj pięknie błyszczy się soczewka właśnie na takie kolory ale efekt nie taki sam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Wesley, dzięki wielkie, że się doszukałeś odpowiedzi Efekt fajny, ale cena tej folii niestety niezbyt przystępna
Temat do zamknięcia
Temat do zamknięcia