Pompka centralnego zamka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- mulder
- Nowicjusz
- Kontakt:
Pompka centralnego zamka
Witam!!
Mam taki problem, rozlecial mi sie w/w kompresor, a dokladnie ten element pompujacy wewnatrz... i tutaj mam pytanie czy moge kupic sobie jakas inna pompke i przelozyc ten uszkodzony element czy musze szukac identycznej, czy moze kupie inna np z oznaczeniem 1H0 962 257 E ja mam G czekam na wasze odpowiedzi, bo jazda bez centrala z uszkodzonym zamkiem od strony kierwocy jest dosyc wq...........
Mam taki problem, rozlecial mi sie w/w kompresor, a dokladnie ten element pompujacy wewnatrz... i tutaj mam pytanie czy moge kupic sobie jakas inna pompke i przelozyc ten uszkodzony element czy musze szukac identycznej, czy moze kupie inna np z oznaczeniem 1H0 962 257 E ja mam G czekam na wasze odpowiedzi, bo jazda bez centrala z uszkodzonym zamkiem od strony kierwocy jest dosyc wq...........
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pn gru 17, 2007 11:13 przez mulder, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
- dondawidos
- Mały gagatek
mi toże silnik sie spalił reszte mam jakby chciał ktoś [email protected]
somsiad- już szczęśliwy ojciec!!!
-
- Nowicjusz
- mulder
- Nowicjusz
- Kontakt:
a po co chcesz go rozbierać kolego? parę śrubek i zatrzasków i masz go w czesciach
napisz co boli twój kompresor?
Pozdro
napisz co boli twój kompresor?
Pozdro
Ostatnio zmieniony sob gru 15, 2007 17:35 przez mulder, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałbym odnowić temat, gdyż mam identyczny problem teraz co kolega i może miałby ktoś za jakieś grosze odstąpić taką pompkę na przykład ze spalonym silniczkiem czy elektroniką a dobrym tym elementem pompującym (a juz super by było jak ktoś z Warszawy lub okolic).mulder pisze:Witam!!
Mam taki problem, rozlecial mi sie w/w kompresor, a dokladnie ten element pompujacy wewnatrz...
Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam!
P.S. do kolegi mulder:
jak się zakończyła u ciebie sprawa z tą pompką, wymieniłeś ten element pompujący, jak poszło?
Ostatnio zmieniony pn maja 19, 2008 22:27 przez ppiatek5, łącznie zmieniany 1 raz.