Motaz Mts Mk4
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Nowicjusz
Motaz Mts Mk4
Witam
mam takie pytanie bede jutro montowac gwint mts-a i chodzi mi o przod czy tak jak jest zdjecie nizej ta miseczka ktora daja moze wchodzic na ten tloczek czy nie?? czy musi byc jakos zamocowana tak jak sie konczy ten gwint ??
i drugie pytanie czy rozkrecajac gwint zeby podniesc auto ile trzeba zostawic od konca tak minimu zwojow??
to sa przykladowe zdjecia nie moje:)
mam takie pytanie bede jutro montowac gwint mts-a i chodzi mi o przod czy tak jak jest zdjecie nizej ta miseczka ktora daja moze wchodzic na ten tloczek czy nie?? czy musi byc jakos zamocowana tak jak sie konczy ten gwint ??
i drugie pytanie czy rozkrecajac gwint zeby podniesc auto ile trzeba zostawic od konca tak minimu zwojow??
to sa przykladowe zdjecia nie moje:)
- jakubek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Motaz Mts Mk4
Ten talerzyk na niczym sie nie opiera tak ma byc ale w MKiv nie bedzie on tak siedzial głeboko jak tu. A co do drugiego pytania to niewiem o co Ci za bardzo chodzi
-
- Nowicjusz
Re: Motaz Mts Mk4
chodzi o to ze na dole sa te nakretki ktore sa do regulacji wysokosci aut:)do ktorych w zestawie sa klucze do regulacji i pytam sie czy jesli nie chce obnizac auta przykladowo to do jakiego punkut rozkrecic te pierscienie czy do maks mozna w sensie ze prawie nic nie zostanie zwojow czy musi zostac dla bezpieczenstwa pare zwojow??
Motaz Mts Mk4
pytasz o mk4 a na foto gwint do golfa 3 ?
i montujesz jak seryjne zawieszenie
i montujesz jak seryjne zawieszenie
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
-
- Nowicjusz
Motaz Mts Mk4
to to co piszesz i foto jest bardzo mylace
miseczka ma wchodzic na tloczysko ...
miseczka ma wchodzic na tloczysko ...
http://www.mapet-TUNING.com
-
- Nowicjusz