Witam,
od paru dni posiadam VW Golfa IV i zauważyłem dziwne zachowanie podczas otwierania mojego samochodu z pilota. Otwieranie i zamykanie odbywa się poprzez pilot, trzykrotnie zauważyłem jednak, że podczas otwierania samochodu otwierają się również wszystkie cztery elektryczne szyby. Nie dzieje się tak za każdym razem, samochód był już wielokrotnie otwierany i zamykany i zdarzyło się to 3 razy. Czy może ktoś z Was miał już taki problem? Na pilocie jedyne oznaczenie to "VW MODEL 7777 DELTA ELETTRONICA". Przeglądając forum nie zauważyłem podobnego problemu. Jeśli trzeba udzielić więcej informacji to proszę pisać.
Samo otwierające się szyby
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- sidewind76
- Użytkownik
może dłużej trzymasz przycisk na pilocie i moduł komfortu myśli że ma je opuścić
lub tak został zakodowany
lub tak został zakodowany
Od nieba dzieli nas tylko 9 milimetrów...
I udało się rozwiązać Twoj problem z szybami ??? Mam taki sam niestety.
Lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć
temat widzę zarósł pajęczynami, ale może przyda się komuś na przyszłość
http://ecommerce.italsec.eu/files/instr ... 0-2011.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ecommerce.italsec.eu/files/instr ... 0-2011.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Bora TDI+0.216 17" Long Beach, Pro Kit,
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
ja mialem taki sam problem. okazalo sie ze mialem pekniety wezyk od spryskiwaczy szyb i woda zamiast na szybe lała sie do srodka w wyniku czego zalała mikrostyk zamka tylnej klapy. wiec musialem wymienic cala wkladke zamka tylnego i po problemie