Witam.Nie ukrywam ze zalezy mi na czasie.Wiec jest to pline.
Mam takie pytanko.Znajomy ma golfika 2 1,3benzyna ze skrzynia 4biegowa,natomiast jest do kupienia skrzynia od mk3 1.6 5 biegowa.Bedzie to pasowalo?
Zmianial ktos?
Dzieki za sensowne odp.
[mk2] Czy podejdzie skrzynia5b z mk3 do mk2 1,3?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mysle ze jak nie podasz symboli skrzyni to bedzie cierzko powiedziec,one sa wybite na dole skrzyni.podaj symbol jaka masz teraz i jaka z mk3,a mysle ze niema problemu kupic od mk2 do ciebie i tez 5 bieg.
Ostatnio zmieniony czw cze 01, 2006 20:45 przez Duber, łącznie zmieniany 1 raz.
Na pewno sa i do dwojki 5 bieg.Pic polega na tym ze ta mam tanio.Chyba ze ktos na forum ma na sprzedaz do mk2 5b.za dobre pieniadze.Z symbolami tez bedzie ciezko,poniewaz jedno auto stoi gdzie indziej skrzynia jeszcze dalej a ja pracuje od rana do wieczora:(
Dzieki za podpowiedzi,myslalem ze ktos robil identyczny manewr.Chyba dam sobie spokoj bo jak nie bedzie pasowac to kumpel kaze mi zupy z niej nagotowac
Dzieki za podpowiedzi,myslalem ze ktos robil identyczny manewr.Chyba dam sobie spokoj bo jak nie bedzie pasowac to kumpel kaze mi zupy z niej nagotowac